Biljetter EM

För att kunna få tag på biljetter till fotbolls EM gäller det att man gör en intresseanmälan på UEFA:s hemsida. Från och med den 14 december, då det är klart vilka lag som kommer att spela i vilka grupper, går det bra att börja ansöka om biljetter. Vid ansökan får du välja vilket av de kvalificerade lagen du är intresserad utav att se, samt vilken typ utav biljett du vill köpa.

>> klicka här för att komma till UEFA.COM där du göra en intresseanmälan för biljetter till Fotbolls-EM 2016

Vid slutet utav februari sker en lottning bland alla ansökningar, där ett utvalt antal personer får chansen att köpa biljetterna som de visade intresse för. Här har även personer som tidigare under 2015 ansökt om slumpmässiga biljetter chansen att sälja sina biljetter till fans som hellre vill ha dem. Samtliga biljetter levereras sedan under våren 2016.

Biljettpriserna skiljer sig beroende på vad det är för match du vill se, samt var i arenan du vill sitta. Dyrast är platserna på långsidan, medans platserna högt upp eller långt ner bakom mål är de billigaste. Under gruppspelet kostar en biljett mellan 25-145 Euro och ju längre man kommer i turneringen, desto mer ökar priserna. Vill du lägga vantarna på en biljett till den stora finalen får du betala mellan 85-895 Euro för en sådan.

Det kommer inte att finnas några möjligheter att köpa biljetter via EM-fotboll.se utan allt sker hos UEFA.

2 personer har delat med sig av sina tankar.

 1. Tobias Liljedahl

  Nice och Marielle som Sverige spelar i dom städerna .?

  • Redaktören

   Hej Tobias,
   Sverige kommer att spela sina matcher i Saint-Denis, Toulouse & Nice.