Sveriges hemmamatcher under kvalet till fotbolls EM 2020 kommer att spelas på Friends Arena och till dessa kan du köpa dina biljetter via Svenska fotbollsförbundets hemsida. Biljetterna kommer att släppas i omgångar inför varje spelomgång med matcher och här nedanför listar vi vilka biljetter du kan köpa för tillfället. När biljetterna till damernas EM-kval släpps kommer vi även att lista dessa här.

Biljetter till herrarnas kvalmatcher

>> Sverige-Spanien 15 oktober 2019: KÖP BILJETTER HÄR

>> Sverige-Färöarna 18 november 2019: KÖP BILJETTER HÄR

Biljetter till damernas kvalmatcher

>> Sverige-Slovakien 8 oktober 2019: KÖP BILJETTER HÄR

Biljetter till U21-landslagets kvalmatcher

>> Sverige-Island 12 oktober 2019: KÖP BILJETTER HÄR

Se bortamatcher under EM-kvalet

Om man vill se någon av Sveriges bortamatcher på plats så får man ansöka om biljetter via Svenska Fotbollsförbundets Supporterklubb. Detta sker ungefär 2-3 månader innan själva matchen spelas, men ibland kan det vara kortare tid som gäller. Efter att du gjort en anmälan får du sedan ett mail med information om du har fått biljetter eller ej. Även dessa biljetter släpps i omgångar inför respektive match.

Boka paketresor till EM-kvalet

För den som vill kunna boka allt som har med en EM-resa att göra på en och samma gång finns det idag en mängd olika företag som paketerar och säljer färdiga fotbollsresor. Escape Sport är Skandinaviens största sportresebyrå och finns i både Norge och Sverige, där man erbjuder paketlösningar till kvalmatcher och mästerskap. Dessutom säljer man fotbollsbiljetter till en mängd toppligor i Europa.