Expekt

Här hittar du information om biljettförsäljningen till Sveriges matcher under kvalet till fotbolls EM. Såväl herrlandslaget, damlandslaget som U21-landslaget spelar regelbundet viktiga matcher där ett avancemang till det Europeiska mästerskapet står på spel.

Annons: ⇢ Betsson - Få 100 kr gratisspel på dina EM-spel!

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

Om du är intresserad av att se en av lagens hemmamatcher på plats kan du köpa dina biljetter via Svenska fotbollsförbundets hemsida. Biljetterna kommer att släppas i omgångar inför varje spelomgång med matcher och här nedanför listar vi vilka biljetter du kan köpa för tillfället. När biljetterna till damernas EM-kval släpps kommer vi även att lista dessa här.

Biljetter till herrarnas kvalmatcher

Svenska herrlandslagets hemmamatcher under kvalet till fotbolls EM kommer att spelas på Friends Arena.

Just nu finns inga aktuella kvalmatcher för herrlandslaget

Biljetter till damernas kvalmatcher

Svenska damlandslagets hemmamatcher under kvalet till fotbolls EM kommer att spelas på Gamla Ullevi.

Just nu finns inga aktuella kvalmatcher för damlandslaget

Biljetter till U21-landslagets kvalmatcher

Just nu finns inga aktuella kvalmatcher för U21-landslaget

Se bortamatcher under EM-kvalet

Om man vill se någon av Sveriges bortamatcher på plats så får man ansöka om biljetter via Svenska Fotbollsförbundets Supporterklubb. Detta sker ungefär 2-3 månader innan själva matchen spelas, men ibland kan det vara kortare tid som gäller. Efter att du gjort en anmälan får du sedan ett mail med information om du har fått biljetter eller ej. Även dessa biljetter släpps i omgångar inför respektive match.

Boka paketresor till EM-kvalet

För den som vill kunna boka allt som har med en EM-resa att göra på en och samma gång finns det idag en mängd olika företag som paketerar och säljer färdiga fotbollsresor.