Biljetter EM kval

/Biljetter EM kval
Biljetter EM kval2018-08-20T15:49:04+00:00

Sveriges hemmamatcher kommer att spelas på Friends Arena och till dessa kan du köpa dina biljetter via Svenska fotbollsförbundets hemsida. Biljetterna kommer att släppas i omgångar inför varje omgång med matcher och här nedanför kommer vi att lista vilka biljetter du kan köpa för tillfället.

Om man vill se någon av Sveriges bortamatcher på plats så får man ansöka om biljetter via Svenska Fotbollsförbundet. Detta sker ungefär 2-3 månader innan själva matchen spelas, men ibland kan det vara kortare tid som gäller. Efter att du gjort en anmälan får du sedan ett mail med information om du har fått biljetter eller ej. Även dessa biljetter släpps i omgångar inför respektive match.

1 kommentar

  1. Dan 3 november, 2014 at 16:08 - Reply

    Går det på något sätt få reda på när biljetterna till Sveriges hemmamatch mot Montenegro 14 juni 2015 släpps? Jag har letat så gott jag kan, men det går inte att hitta svar någonstans.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng