Odds – Spela på Fotboll

/Odds – Spela på Fotboll
Odds – Spela på Fotboll2019-06-06T16:38:24+02:00

Förutom att följa matcherna under EM så är det många som väljer att satsa en slant på någon utav matcherna. Idag finns det en mängd utav olika spelbolag som man kan välja mellan när det kommer till att spela på fotboll.

Kampanj & erbjudande

VISA FLER NYHETER

Hur räknas ett odds ut?
Odds i spel på fotboll och annan sport förändras ofta utifrån de förutsättningar som gäller. Om till exempel en utav de bättre spelarna skulle bli skadade kan detta ge ett mer fördelaktigt odds för motståndarna. Samtidigt brukar det finnas en del mer generella parametrar som man utgår ifrån, där ett lag på hemmaplan till exempel brukar ha större chans att vinna än ett bortalag. Också hur lagets form har sett ut under de senaste matcherna, samt tidigare inbördes möten brukar spela roll.

Vad kan man spela på?
Det vanligaste är att man spelar på utfallet i en enskild fotbollsmatch. Här kan man då satsa pengar på utfallen att hemmalaget vinner, bortalaget vinner eller att matchen blir oavgjord. Det finns även spel där man kan gå ännu djupare in på detaljer och till exempel spela på exakta målställningen som matchen kommer att resultera i. Man kan även spela på vilket lag man tror vinner en specifik grupp eller till och med hela mästerskapet.