Här kommer ni kunna se resultaten ifrån samtliga matcher som spelas under damernas europeiska mästerskap i fotboll. Under sommaren 2022 kommer 16 landslag få resa till England och göra upp om den trettonde europeiska titeln. Att man lyckas bra i matcherna är otroligt viktigt, då de påverkar lagens möjlighet att avancera i tabellen och slutligen förtjäna en plats i slutspelet.


Annons: ⇢ William Hill - Lägg in 200 kr - Få ett freebet värt 100 kr!

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

Under gruppspelet belönas lagen med poäng utifrån sina prestationer i de olika mötena. Lyckas man vinna en match får man 3 poäng, samtidigt som en förlust inte ger några poäng alls. Skulle ett möte sluta oavgjort får bägge lagen en poäng vardera. Att en match kan sluta oavgjort i ett EM är någonting som endast förekommer under gruppspelet. Skulle detta ske i turneringens senare skede fortsätter man matchen med en förlängning.

En förlängning i dam EM består av två perioder på 15 minuter vardera. Oavsett vad som ske på planen under dessa två perioder, spelas alltid denna fulla tid innan man förhoppningsvis kan få fram en segrare. Skulle det fortfarande inte gå att skilja lagen åt i denna stund får man ta mötet vidare till straffar.