Här presenterar vi resultaten ifrån samtliga matcher som spelas under kvalet till fotbolls EM 2020. Matcherna spelas under perioden mars 2019-november 2019 och poängen som lagen får med sig här är direkt avgörande för att de ska kunna ta sig vidare till turneringen. Det är nämligen endast de två bästa lagen ur vardera grupp som går vidare. Vill du se hur lagen placerade sig i tabellerna kan du se detta på sidan kval och tabeller.

Laddar...

I kvalet till EM 2020 deltar för första gången alla 55 nationer i UEFA. Anledningen till detta är att det kommande mästerskapet inte kommer att ha en specifik värdnation, utan istället 12 utvalda städer. Därmed är det inget land som får en direktbiljett till mästerskapet, utan alla måste kämpa på samma villkor om sin plats.

Lagen kommer att spela 8 eller 10 matcher vardera beroende på om de placerats i en grupp med 5 eller 6 lag. För en vinst får lagen tre poäng, samtidigt som ett oavgjort möte ger bägge lagen en poäng. Under kvalet spelas det inga förlängningar på matcherna, utan alla möten avgörs efter de ordinarie 90 minuterna.