Resultat Nations League

/Resultat Nations League
Resultat Nations League2018-03-16T09:21:34+00:00

På den här sidan kommer vi att samla resultaten ifrån samtliga matcher som spelas under Nations League som inleds i september 2018 och avrundas i mars 2020. Under denna period kommer över 160 matcher att spelas, där mötenas tyngd kan jämföras med kvalen till större mästerskap. Varje poäng som lagen kan få med sig är otroligt viktig och kan även vara avgörande för vilket motstånd laget får i nästkommande upplaga utav turneringen.

Laddar...

Turneringen inleds med gruppspel, där lagen möter varandra på både hemma- och bortaplan, innan de 16 gruppvinnarna tar sig vidare till playoff. Här spelas såväl divisions-semin och finalen i form utav dubbelmöten, där de fyra slutliga vinnarna belönas med biljetter till EM 2020. För de topp-placerade lagen i division A väntar dessutom ett slutspel för att kora en segrare utav hela Nations League.

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng