På den här sidan samlar vi resultaten ifrån samtliga matcher som spelas under Nations League som inleds i september 2018 och avrundas i mars 2020. Under denna period kommer över 160 matcher att spelas, där mötenas tyngd kan jämföras med kvalen till ett större mästerskap. Varje poäng som lagen kan få med sig är otroligt viktig och kan även vara avgörande för vilket motstånd laget får i nästkommande upplaga av turneringen.

Laddar...

Turneringen inleds med gruppspel, där lagen möter varandra på både hemma- och bortaplan, innan de 16 gruppvinnarna tar sig vidare till playoff. Här spelas såväl divisions-semin och finaler, där de fyra slutliga vinnarna belönas med biljetter till EM 2020. För de topp-placerade lagen i division A väntar dessutom ett slutspel för att kora en segrare av hela Nations League.

Förutom att ligan ger lagen en ytterligare chans att ta sig till det europeiska mästerskapet, gör den att näst intill samtliga matcher som lagen spelar under säsongerna är viktiga att vinna. Detta hoppas många ska leda till ett ökat engagemang hos fansen, men även att lagen ger sitt allt varje gång de äntrat planen.