På den här sidan samlar vi resultaten ifrån samtliga matcher som spelas under Nations League som inleds i september 2020 och avrundas i juni 2021. Under denna period kommer över 160 matcher att spelas, där mötenas tyngd kan jämföras med kvalen till ett större mästerskap. Varje poäng som lagen kan få med sig är otroligt viktig och kan även vara avgörande för vilket motstånd laget får i nästkommande upplaga av turneringen.

Matchresultat

Laddar...

Turneringen inleds med gruppspel, där lagen möter varandra på både hemma- och bortaplan, innan de fyra gruppvinnarna i division A tar sig vidare till slutspelet där ligans vinnare koras. De år som ligan spelas inför ett nästkommande europeisk mästerskap kvalificerar sig dessutom samtliga sexton gruppvinnare till en playoff dar fyra EM-biljetter delas ut.

Förutom att ligan ger lagen en ytterligare chans att ta sig till det europeiska mästerskapet, gör den att näst intill samtliga matcher som lagen spelar under säsongerna är viktiga att vinna. Detta hoppas många ska leda till ett ökat engagemang hos fansen, men även att lagen ger sitt allt varje gång de äntrat planen.