Här presenteras resultaten för varje spelad match under U21-EM 2019. Turneringen kommer att bjuda på en mängd spännande möten och alla matchresultat kommer finnas samlade här på sidan. När EM pågår under sommaren 2019 kommer vi att uppdatera resultaten från mästerskapet här. För att se den ställningen i tabellen kan du hitta denna information på vår tabell-sida .

Laddar...

När U21-EM spelas sommaren 2019 så är det den 22:a upplagan utav mästerskapet. Hittills är det Italien som tag hem flest titlar (5 stycken), men inte långt bakom ligger Spanien med 4 segrar. För det svenska laget tog man sig till final för första gången 1992, men föll då mot Italien. Bättre gick det andra gången, när man tog hem guldet mot Portugal 2015.

Vilket lag som lyckas ta sig hela vägen i år återstår att se. Tittar man på oddsen hos spelbolagen så ligger England, Frankrike och Spanien bland favoriterna att vinna hela turneringen. Men för att komma hela vägen dit gäller det först och främst att prestera i gruppspelet och efter det gå obesegrad genom slutspelet.