Expekt

Uppdaterad 30 september, 2021

Här presenterar vi samtliga svenska sändningar som sker ifrån damernas kval till fotbolls EM 2022. TV4 kommer att visa Sveriges kvalmatcher och dessa kommer även att streamas hos C More. Kvalmatcherna spelas under perioden augusti 2019-februari 2021 och följs sedan upp med playoff-möten i april 2021.


Grekland - Frankrike
Gibraltar - Nederländerna

Exakt sändningsinformation uppdateras närmare inpå respektive kvalomgång då tv-bolagen har spikat sina tablåer. Notera även att det är starttid för matcherna som syns i tablån och att sändningarna kan börja något tidigare.

FOTBOLLS EM KVAL DAM TV TIDER

England - Tyskland

Alla fotbolls EM kval tv tider är angivna i svensk tid. I och med att samtliga matcher i damernas EM-kval kommer att spelas i andra europeiska länder kommer det inte vara några större tidsskillnader för mötena. På så sätt kan man följa alla matcher under mer bekväma tider på dygnet. Nedan ser du hur tidsskillnaden ser ut mellan Sverige och de länder som man möter under kvalet.
Island: – 2 timmar
Slovakien: Samma tid
Ungern: Samma tid
Lettland: 1 timme

Streama dam fotbolls EM kvalet

Om du inte har möjligheten att se matcherna när de spelas finns det stor chans att du kan streama matcherna i efterhand via streamingtjänsten C More. Samtliga av Sveriges matcher kommer att visas i reguljär TV, men om man inte har möjligheten att titta på matcherna när de spelas är streaming ett utmärkt komplement.

När du streamar en match har du möjligheten att pausa matchen, samt att du slipper den reklam som vanligtvis förekommer. För att kunna se sportutbudet hos C More krävs det att man har ett speciellt abonnemang där matcherna du vill se ingår. Om du vill ta del av C Mores fotbolls EM kval stream krävs det att du har något av paketen C More Mycket Sport eller C More All Sport.