Här kommer vi att presentera samtliga svenska sändningar som sker ifrån damernas kval till fotbolls EM 2021. Vilken kanal som kommer att sända kvalet är ännu inte färdigt, men så fort denna information finns kommer vi att lägga upp den här. Med stor sannolikhet kommer någon streamingtjänst även göra det möjligt att se på matcherna i efterhand.

Laddar...

Kvalet till EM 2021 inleds under hösten 2019 och avrundas drygt ett år senare, närmare bestämt i september 2020. När dessa matcher är klara kan tolv nationer ansluta till England som redan nu är klara för turneringen. I oktober 2020 spelas sedan en playoff mellan de lag som inte nådde hela vägen fram, där de tre sista EM-biljetterna ska delas ut.

I och med att samtliga matcher i damernas EM-kval kommer att spelas i andra europeiska länder kommer det inte vara några större tidsskillnader för mötena. På så sätt kan man följa alla matcher under mer bekväma tider på dygnet.

Om du inte har möjligheten att se matcherna när de spelas finns det stor chans att du kan streama matcherna i efterhand via en streamingtjänst. Om det blir TV4 som visar kvalet är det mest troligt att även C More finns med och visar alla matcher i sina plattformar.