Här presenterar vi samtliga svenska sändningar som sker ifrån damernas kval till fotbolls EM 2021. C More kommer att streama Sveriges kvalmatcher och dessa kommer även att visas i TV4:s kanaler. Exakt sändningsinformation uppdateras närmare inpå respektive kvalomgång då tv-bolagen har spikat sina tablåer.

Laddar...

Kvalet till EM 2021 inleds under hösten 2019 och avrundas drygt ett år senare, närmare bestämt i september 2020. När dessa matcher är klara kan tolv nationer ansluta till England som redan nu är klara för turneringen. I oktober 2020 spelas sedan en playoff mellan de lag som inte nådde hela vägen fram, där de tre sista EM-biljetterna ska delas ut.

I och med att samtliga matcher i damernas EM-kval kommer att spelas i andra europeiska länder kommer det inte vara några större tidsskillnader för mötena. På så sätt kan man följa alla matcher under mer bekväma tider på dygnet.

Om du inte har möjligheten att se matcherna när de spelas finns det stor chans att du kan streama matcherna i efterhand via streamingtjänsten C More. För att kunna se deras sportutbud krävs det att man har ett speciellt abonnemang där matcherna du vill se ingår.