Här kommer vi att presentera den kompletta tv-tablån för damernas europeiska mästerskap i fotboll 2021. Ännu finns det ingen klar tablå för turneringen, men så fort den är officiell kommer vi att publicera den här på sidan.Det återstår även att se vilka lag som lyckas kvala sig in till turneringen, samt vilken kanal som tar sig an de svenska sändningarna.


Annons: ⇢ Betsson - Få 100 kr extra att spela för!

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

I och med att turneringen spelas i England får vi räkna med en viss tidsskillnad för matcherna. De brittiska öarna befinner sig i tidszonen GMT, vilket innebär att de ligger en timme efter oss i tid. Om lokal tid för nedsläpp är 18:00 innebär detta att matchen börjar klockan 19:00 svensk tid.

När mästerskap som dessa arrangeras är det många som gärna vill få möjligheten att titta på matcherna online ifall man inte befinner sig i närheten av en tv. Tack vara olika streamingtjänster brukar detta vara möjligt att göra och precis som kanal, återstår det att se vilken onlinetjänst som ger dig möjligheten att följa matcherna var du än befinner dig.