HĂ€r kommer vi att presentera den kompletta tv-tablĂ„n för damernas europeiska mĂ€sterskap i fotboll 2022, som sĂ€nds i SVT:s kanaler. Ännu finns det ingen klar tablĂ„ för turneringen, men sĂ„ fort den Ă€r officiell kommer vi att publicera den hĂ€r pĂ„ sidan. Notera Ă€ven att det Ă€r starttid för matcherna som presenteras och att sĂ€ndningen inför en match kan börja tidigare.


Annons: ⇱ William Hill - LĂ€gg in 200 kr - FĂ„ ett freebet vĂ€rt 100 kr!

18+ Är | Regler & villkor gÀller | GÀller nya kunder

I och med att turneringen spelas i England fÄr vi rÀkna med en viss tidsskillnad för matcherna. De brittiska öarna befinner sig i tidszonen GMT, vilket innebÀr att de ligger en timme efter oss i tid. Om lokal tid för nedslÀpp Àr 18:00 innebÀr detta att matchen börjar klockan 19:00 svensk tid.

NÀr mÀsterskap som dessa arrangeras Àr det mÄnga som gÀrna vill fÄ möjligheten att titta pÄ matcherna online ifall man inte befinner sig i nÀrheten av en tv. Tack vare olika streamingtjÀnster brukar detta vara möjligt att göra och precis som kanal, ÄterstÄr det att se vilken onlinetjÀnst som ger dig möjligheten att följa matcherna var du Àn befinner dig.