Betsson

HÀr presenterar vi tv-tiderna för samtliga kvalmatcher till fotbolls-EM 2021. RÀttigheterna för att visa kvalmatcherna Àgs idag av TV4 som Àven tillsammans med SVT kommer att sÀnda sjÀlva mÀsterskapet. Dessutom kommer deras streamingtjÀnst C More ge svenskarna möjligheten att se matcherna online. Kvalmatcherna spelas mellan mars-november 2019 samt att playoff-mötena Àger rum i oktober och november 2020.

Annons: ⇱ Betsson - FĂ„ 100 kr gratisspel pĂ„ dina EM-spel! ⇠

18+ Är | Regler & villkor gÀller | GÀller nya kunder

Notera att det Àr starttid för matcherna som syns i tablÄn och det kan hÀnda att sÀndningarna börjar en stund innan avspark.

FOTBOLLS EM KVAL TV TIDER

Laddar...

Alla fotbolls EM kval tv tider Àr angivna i svensk tid. DÄ de europeiska lÀnderna befinner sig i olika tidszoner kan det hÀnda att lokal matchtid och svensk sÀndningstid skiljer sig Ät. Nedan ser du hur tidsskillnaden ser ut mellan Sverige och de lÀnder som man möter under kvalet.
FĂ€röarna: – 1 timme
Norge: Samma tid
Spanien: Samma tid
Malta: Samma tid
RumÀnien: 1 timme

Sveriges hemmamatcher kommer som vanligt att spelas pÄ nationalarenan Friends Arena i Solna.

Streama fotbolls EM kvalet

Alla matcher kommer inte att visas i de vanliga tv-kanalerna, men med ett konto hos C More finns det möjlighet att se samtliga möten. Matcherna som Sverige spelar kommer dÀremot alla att visas i TV4:s kanaler, men Àven gÄ att se i efterhand hos streamingtjÀnsten. Förutom C More har Àven TV4 sin kostnadsfria streamingtjÀnst Tv4 Play, men hÀr kommer man inte att visa nÄgra matcher.

Det finns en mÀngd olika fördelar med att streama en match ifrÄn EM kvalet. Du kan hÀr se matchen i efterhand om du inte hinner se den live, samt att du kan pausa och spola tillbaka om du vill se ett mÄl eller annan situation pÄ nytt. Ett ytterligare starkt argument Àr att man slipper reklam under sÀndningens gÄng. Om du vill ta del av C Mores fotbolls EM kval stream krÀvs det att du har nÄgot av paketen C More Mycket Sport eller C More All Sport.