Här presenterar vi tv-tiderna för samtliga kvalmatcher till fotbolls-EM 2020. Rättigheterna för att visa kvalmatcherna ägs idag av TV4 som även tillsammans med SVT kommer att sända själva mästerskapet. Dessutom kommer deras streamingtjänst C More ge svenskarna möjligheten att se matcherna online. Kvalmatcherna spelas mellan mars-november 2019.

Laddar...

Med stor sannolikhet kommer inte samtliga matcher att visas i de vanliga tv-kanalerna, men med ett konto hos C More finns det stora möjligheter för att se majoriteten av mötena. Matcherna som Sverige spelar kommer dock att visas i TV4:s kanaler.

Kvalmatcherna kommer att spelas under perioden mars-november 2019 varifrån 20 nationer kommer att kvalificera sig till den slutliga turneringen. Dessutom finns det möjlighet att ta sig till EM via spel i Nations League som kommer att starta under hösten 2018.

Eftersom att alla matcher spelas på europeisk mark kommer vi inte behöva tänka på några större tidsskillnader. Sveriges hemmamatcher kommer som vanligt att spelas på nationalarenan Friends Arena i Solna.