Här presenterar vi tv-tiderna för samtliga kvalmatcher till fotbolls-EM 2020. Rättigheterna för att visa kvalmatcherna ägs idag av TV4 som även tillsammans med SVT kommer att sända själva mästerskapet. Dessutom kommer deras streamingtjänst C More ge svenskarna möjligheten att se matcherna online. Kvalmatcherna spelas mellan mars-november 2019 samt att playoff-mötena äger rum i mars 2020.


Annons: ⇢ William Hill - Lägg in 200 kr - Få ett freebet värt 100 kr!

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

Notera att det är starttid för matcherna som syns i tablån och det kan hända att sändningarna börjar en stund innan avspark.

FOTBOLLS EM KVAL TV TIDER

Laddar...

Alla fotbolls EM kval tv tider är angivna i svensk tid. Då de europeiska länderna befinner sig i olika tidszoner kan det hända att lokal matchtid och svensk sändningstid skiljer sig åt. Nedan ser du hur tidsskillnaden ser ut mellan Sverige och de länder som man möter under kvalet.
Färöarna: – 1 timme
Norge: Samma tid
Spanien: Samma tid
Malta: Samma tid
Rumänien: 1 timme

Sveriges hemmamatcher kommer som vanligt att spelas på nationalarenan Friends Arena i Solna.

Streama fotbolls EM kvalet

Alla matcher kommer inte att visas i de vanliga tv-kanalerna, men med ett konto hos C More finns det möjlighet att se samtliga möten. Matcherna som Sverige spelar kommer däremot alla att visas i TV4:s kanaler, men även gå att se i efterhand hos streamingtjänsten. Förutom C More har även TV4 sin kostnadsfria streamingtjänst Tv4 Play, men här kommer man inte att visa några matcher.

Det finns en mängd olika fördelar med att streama en match ifrån EM kvalet. Du kan här se matchen i efterhand om du inte hinner se den live, samt att du kan pausa och spola tillbaka om du vill se ett mål eller annan situation på nytt. Ett ytterligare starkt argument är att man slipper reklam under sändningens gång. Om du vill ta del av C Mores fotbolls EM kval stream krävs det att du har något av paketen C More Mycket Sport eller C More All Sport.