TV tider Nations League

/TV tider Nations League
TV tider Nations League2018-08-07T12:30:51+00:00

Här presenterar vi tv-tiderna för alla matcher i Nations League. I Sverige är det TV4 och C More som har köpt rättigheterna till turneringen som inleds i september 2018 och avslutas först i mars 2020. Kanalen kommer även vara ansvariga för att sända EM-kvalet, samt det efterliggande mästerskapet.

Samtliga tider är angivna i svensk tid

Laddar...

Då alla matcher kommer att spelas på europeisk mark behöver vi inte tänka alltför mycket på några större tidsskillnader för att kunna följa mötena i realtid.

Sverige kommer i turneringen att spela mot Ryssland och Turkiet, där den sistnämnda nationen ligger en timme före i tid. Den stora nationen Ryssland har i sin tur flera tidszoner, där skillnaden är allt mellan 1 och 11 timmar jämfört med Sverige. Dock ligger många av de större städerna i landets västra halva, vilket gör att tidsskillnaden inte blir alltför stor för oss svenska fotbollsfans.

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng