Här presenterar vi tv-tiderna för alla matcher i Nations League. I Sverige är det TV4 och C More som har köpt rättigheterna till turneringen som inleds i september 2020 och avslutas först i juni 2021. Kanalen kommer även vara ansvariga för att sända EM-kvalet, samt det efterliggande mästerskapet.


Annons: ⇢ William Hill - Lägg in 200 kr - Få ett freebet värt 100 kr!

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

TV-tablå & matchtider

Bosnien & Hercegovina - Italien
       
Polen - Nederländerna
       
Belgien - Danmark
       
England - Island
       
Österrike - Norge
       
Nordirland - Rumänien
       
Tjeckien - Slovakien
       
Israel - Skottland
       
Ungern - Turkiet
       
Serbien - Ryssland
       
Irland - Bulgarien
       
Wales - Finland
       
Albanien - Belarus
       
Kazakhstan - Litauen
       
Armenien - Nordmakedonien
       
Georgien - Estland
       
Grekland - Slovenien
       
Kosovo - Moldavien
       

Då alla matcher kommer att spelas på europeisk mark behöver vi inte tänka alltför mycket på några större tidsskillnader för att kunna följa mötena i realtid.

Sverige spelade under gruppspelet 2018/2019 mot Ryssland och Turkiet, där den sistnämnda nationen ligger en timme före i tid. Den stora nationen Ryssland har i sin tur flera tidszoner, där skillnaden är allt mellan 1 och 11 timmar jämfört med Sverige. Dock ligger många av de större städerna i landets västra halva, vilket gjorde att tidsskillnaden inte blev alltför stor för oss svenska fotbollsfans.

För den som tycker om att titta på landslagsfotboll ger Nations League dig ett ytterligare tillfälle att följa matcher av detta slag. Det som gör mötena här unika jämfört med till exempel ett EM eller ett EM-kval är att lagen här möter lag som ligger på en jämn nivå med de själva. Detta innebär att det på förhand kan vara svårt att förutse en vinnare, vilket ökar spänningen ytterligare.