Bet365

Uppdaterad 5 juli, 2021

EM är ett hett spelobjekt och redan långt innan mästerskap drog igång fanns möjligheten att satsa pengar på vem man trodde skulle stå som vinnare i slutändan. Vi har tittat på hur oddsen för vinnaren av EM såg ut innan turneringen startade, för att se vems eventuella seger som kan ge den största utdelningen.

Hos spelbolaget Betsson var det dessa lag som tippades allra högst för att vinna mästerskapet i februari 2021:

England (6.00 i odds)
Belgien (6.50 i odds)
Frankrike (7.00 i odds)
Tyskland (8.00 i odds)
Nederländerna (8.00 i odds)

Italien - Sverige

 

Av dessa lag är det endast England som fortfarande är kvar i turneringen. Såväl Tyskland, Frankrike och Nederländerna slogs ut redan i åttondelen, där de två sistnämndas uttåg var riktiga skrällar med tanke på motståndet. Belgien höll sig i si tur kvar ända till kvartsfinal.

Men hur såg då vinnaroddsen ut för de fyra lag som just nu är kvar i kampen om guldet? Att England ska vinna gav som du kan se ovan sex gånger pengarna, vilket går att jämföra med dagens odds som ligger på runt två gånger pengarna. Ett italienskt guld hade ett odds på 12.00, samtidigt som en ny spansk medalj gav 9 gånger pengarna.I dagsläget kan man spela på bägge lagen med ett odds runt 3.00.

Hur såg det då ut för det danska laget? De som valde att satsa sina slantar på dem kunde göra detta till hissnande 67 gånger pengarna, någonting som med lite tur kan ge ett rejält klirr i kassan på söndag. Idag står lagets odds istället på tio gånger pengarna.


Italien - Sverige