OBS! På grund av coronaviruset har EM flyttats till 2021, vi kommer uppdatera med ny information inom kort!

Här hittar du resultaten från samtliga matcher som spelas under det europeiska mästerskapet i fotboll sommaren 2021. Poängen som lagen får med sig under gruppspelet är otroligt viktiga för att kunna ta sig vidare till turneringens slutspel. Under fliken tabeller kan du följa hur lagen placerar sig i sina grupper efter varje spelad match.

FOTBOLLS EM 2021 RESULTAT

Under EM 2021 kommer 51 spännande matcher att spelas runtom i Europa, där lagen kämpar för att ta sig hela vägen till slutspelet. I varje match finns det viktiga poäng att ta hem, där en seger ger laget tre poäng i tabellen. Skulle ett möte sluta oavgjort får lagen ett poäng vardera. En match i gruppspelet avgörs inte genom någon förlängning eller straffläggning, utan här får lagen istället dela på poängen. När det kommer till slutspelet är det dock en förlängning som följer de 90 ordinarie minuterna.

Denna förlängning består av två perioder på 15 minuter vardera, där de mål som görs räknas samman med målen från ordinarie tid. Det är alltså inte det lag som gör det första målet i förlängningen som vinner, utan man spelar alltid klart den tid som finns tillräknad. Är det fortfarande oavgjort mellan lagen efter de 30 extra minuterna tas mötet vidare till straffar.