Här hittar du resultaten från samtliga matcher som spelades under EM i fotboll 2016. Framöver kommer vi att uppdatera sidan med resultat ifrån nästkommande mästerskap som spelas sommaren 2020. När en match är spelad kommer resultatet att uppdateras så att du alltid kan ha koll på det senaste som har hänt under mästerskapet. Dessutom förändrar varje match ställningen i tabellerna.

Final
Portugal-Frankrike 1-0 efter förlängning

Semifinal
Portugal-Wales 2-0
Tyskland-Frankrike 0-2

Kvartsfinaler:
Polen-Portugal 1-1 (Portugal vinner, matchen avgjordes på straffar)
Wales-Belgien 3-1
Tyskland-Italien 1-1 (Tyskland vinner på straffar)
Frankrike-Island 5-2

Åttondelsfinaler:
Italien-Spanien 2-0
England-Island 1-2
Frankrike-Irland 2-1
Tyskland-Slovakien 3-0
Ungern-Belgien 0-4
Schweiz-Polen 1-1 – vinst till Polen efter 5-4 i straffar
Wales-Nordirland 1-0
Kroatien-Portugal 0-1 (efter förlängning)

Gruppspelet:

Laddar...

Under EM 2020 kommer 51 spännande matcher att spelas runtom i Europa, där lagen kämpar för att ta sig hela vägen till slutspelet. I varje match finns det viktiga poäng att ta hem, där en seger ger laget tre poäng i tabellen. Skulle ett möte sluta oavgjort får lagen ett poäng vardera. En match i gruppspelet avgörs inte genom någon förlängning eller straffläggning, utan här får lagen istället dela på poängen. När det kommer till slutspelet är det dock en förlängning som följer de 90 ordinarie minuterna.

Denna förlängning består av två perioder på 15 minuter vardera, där de mål som görs räknas samman med målen från ordinarie tid. Det är alltså inte det lag som gör det första målet i förlängningen som vinner, utan man spelar alltid klart den tid som finns tillräknad. Är det fortfarande oavgjort mellan lagen efter de 30 extra minuterna tas mötet vidare till straffar.