Tabeller & grupper fotbolls EM

Här hittar du tabellerna och grupperna ifrån fotbolls EM 2016. När grupperna inför Em 2020 är lottade kommer vi att uppdatera sidan med information kring detta. Lottningen kommer att hållas i början av december 2019 efter det föreliggande kvalet.

Grupp A

Laddar...

Grupp B

Laddar...

Grupp C

Laddar...


Grupp D

Laddar...

Grupp E

Laddar...

Grupp F

Laddar...

De 24 deltagande nationerna delas in i grupper om fyra, där alla lag möter varandra en gång. När dessa matcher är spelade går de två bästa lagen ur varje grupp, tillsammans med de fyra bäste tredjeplacerade lagen vidare till sextondelsfinal. Efter detta följer ett klassiskt slutspel med kvartsfinal, semifinal och final.

Grupptreornas motståndare i åttondelen avgörs inte av resultaten i EM utan det finns en, av Uefa framtagen, ”lottningsnyckel” på förhand med olika utfall beroende på vilka grupper de fyra (av totalt sex) treorna som går vidare kommer från.

321 personer har delat med sig av sina tankar.

← Äldre kommentarer
 1. Utan Zlatan e svensk fotboll ingeting o om han va dåligt då skulle han ej spela i Malmö FF, Ajax,Juventus,Inter, Barcelona, AC Milan, Paris, Manchester United plus han e 35 år gammal nu men ändå spelar han en stor klubb. Där bevisar man att han de den bästa spelar som finns men ingen svenskspslar har gjort o kmr göra som han, det här
  Frågan e till er som hatar Zlatan säg en svenskspelar som va 35 år gammal som spelade en stor klubb?. Zlatan + Ibrahim = kung & legend

 2. Jag sitter och läser igenom alla kommentarer. Det kastas så mycket skit på Zlatan.. Varför? Jag tror inite all denna skit kom när han (iofs “bara” en vänskapsmatch) gjorde målen mot England när de invigde Friendsarena. Han gjorde mål OCH ett helt sjukt otroligt mål. Han är en förebild för många ungdomar i detta land, många som valt fotbollen före det kriminella och de har haft just Zlatan. Så alla ni som sitter bakom skärmen och klagar m.m. på Zlatan och hans sätt att spela, inte gör mål m.m. kliv in själv och gör det bättre. Jag tror faktiskt inte en enda av er som sitter och klagar på han skulle göra 1% ens av vad han gör på plan med ledarskap m.m. Zlatan har gjort mycket för landslaget och Sverige. Så sluta låt eran bitterhet gå ut över just EN spelare. De är 11 man på plan. Det är Zlatan och 10 till runt han som oxå ska göra sitt för Sverige. Ja.. Sverige gick inte vidare.. Men de va med i EM och svenskar fick se sitt landslag spela i EM.

  • Bra sagt !

  • Varför får man inte klaga på Zlatan? Står han över alla andra på något sätt och därför är oantastbar? Det är väl klart att man får klaga på honom. Med tanke på hans personlighet och totala brist på laganda så är han väl allt annat än ett föredöme. Torbjörn Nilsson var ett föredöme utan like och var dessutom mycket bättre fotbollsspelare än Zlatan. Och att man inte får klaga bara för att man inte kan spela bättre själv är löjligt, en sak som är säker är att oerhört många Svenskar har en överlägset bättre personlighet än Zlatan. Sluta höj Zlatan till skyarna och titta på vad han faktiskt har gjort föutom några mycket snygga mål.

   • Jättebra, jag håller med dej, snacka om att vara överreklamerad. Jag tror landslaget blir bättre nu.

  • Jättebra svar Mikael håller helt med 😁

  • Ni som säger att zlatan är dålig ni är inte så mycket bättre själva

 3. Sveneka spelare tål inte kritik. Zengins uttalande innan EM säger allt om attityden. Lär av Island.

 4. Nadir Hajrula Arslan

  Alla de lagen som jag sa har gott vidare som jag sa ni ser jag har rätt nästan alltid och sa från början att sverige kommer bli sist så ni som hejar sverige tyvärr alla sverige menjag ser hur de spelar och jag vet ungefär hur det ska sluta.

  • thomas lindh

   det märkliga är att alla tre lag som gick vidare från Sveriges grupp i kvalet slutade sist i sina grupper: österrike, ryssland och Sverige

  • Ja du arslan du vet nog alltid bäst

  • Du tippade att Ryssland skulle vinna sin grupp. Ryssland kom sist i sin grupp.
   Du tippade att Österrike & Turkiet skulle komma tvåa i sina respektive grupper.
   Varken Turkiet eller Österrike gick vidare. Du tippade att Tjeckien skulle gå vidare som en av de
   bästa treorna, detta stämde inte heller.

  • Jag gjorde en snabb beräkning på dina förhandstips om vilken position respektive lag skulle sluta på.
   Faktum är att du hade 33% rätt, vilket är en bit ifrån den 70% rätt som du själv menade att du brukar ha.
   Tittar man istället på vilka lag du tippade skulle gå vidare och bortser från position så hade du 75% rätt,
   vilket faktiskt motsvarar vad en helt random slumpgenerator i snitt hade tippat då 66% av lagen i turneringen
   har en chans att gå vidare.

 5. Håller inte med tycker han lyft PSG bla och är en god förebild för svenska ungdomar i dag som vill komma ngn vart.Han är en toppen kille😁

 6. Ikväll om Sverige vinner över Belguim så är vi ute : heja Sverige

 7. Bort med Zlatan och bygg ett lag. Han har aldrig tagit ett lag till något stort. Han har gjort en massa häftiga mål som gjort att han spelat för de bästa lagen. Men han har aldrig tagit ett lag till nått stort

  • Du vet inte vad du prata om…varje lag Zlatan har varit med i så har dem vunnit ligor

  • Du e så avensjuk så de stinker om de!
   Va glad att han har funnits i svenska landslaget…!

  • Det finns inget lag han har spelat i som inte vunnit ligatiteln. Du bör läsa på innan du yttrar dina tvivelaktiga åsikter

   • Malmö FF? Uppflyttning kan knappast räkna som en ligatitel 😉

    • Jag tror Alexander att de över menar de ligor han spelat i som proffs. Vet inte riktigt om Allsvenskan kan räknas till någon högre liga i världen

 8. Alla VET att landslagets pånyttfödelse kommer inledas när laget börjar byggas kring Simon Gustafsson.

 9. Det var väl ett jä… tjat om Zlatan. Han drar sitt strå till stacken precis som alla deandra. Grejen är den att det handlar om att vinna eller försvinna..

 10. JONAS thern!!!!!

 11. Skönt att Zlatan slutar.Nu kan Sverige bygga upp ett 11 manna lag istället för att förlita sig på Zlatan som faktiskt aldrig presterar i stora mästerskap.

  • Erik Svensson

   Alla ni som säger att Zlatan är dålig ni vet inte hur mycket han betyder för laget. Kolla bara vad han har gjort ,med alla klubblag han har tagit dem till världs toppen så sluta klaga på att vi har Zlatan . Det hade inte direkt varit bättre med Berg och Guetti.

   • Nä, hurra för Zlatko. Han har gjort c-nationen Sverige till en B-nation. Fantastiskt! Vilken tur vi har..

  • Han presterar inte för att alla andra suger,

  • Jaha, Zlatan har inte presterat i stora mästerskap….Ok – jag inser att du inte tittade på EM 2004, EM 2008, EM 2012….

 12. Jag tycker inte att Zlatan E dålig eller svergie eller någon annan spelare. Dom har bara inte fått igång spelet. Så sluta klaga och heja fram svergie till final!!!

 13. Portugal har ju inte kanske bästa året i år men jag hejar ändå på dem mot Ungern

  • Varför?..
   Om Portugal vinner mot Ungern och Island spelar lika/förlorar mot Österrike så blir det Sverige-Portugal i åttondelen :l yeey…

 14. Zlatan är en stor sopa, bänka honom mot Belgien så vinner vi.

  • Vi vinner inte utan Zlatan och vi vinner inte med Zlatan. Sverige-Belgien är sista matchen för Sveriges del.

  • janne Bredman

   Helt rätt divor passar inte in i vårt landslag !!

  • Han är ingen sopa. Men du har rätt. Han presterar inte längre. Sverige har vunnit utan honom också

  • Fast utan Zlatan så hade vi ju inte spelat EM.

   • Absolut. För utan zlatan så hade vi spelat 10 enot 11. Ja. För hela jävla landslaget är väl bara zlatan?
    Zlatab zlatan zlatan. Hur fan tror ni han får bollen? Tror ni han slänger sig o räddar skotten som kommer på mål? Öppna era jävla ögon o ta ut er stora näsa ifrån zlatans själv biografi. Vi har ett lag. Med eller utan zlatan

   • Exakt. Kan alla haters sluta hata. Ni kommer gråta när Ibra har lämnat för då har sverige inget annat än spelare i europa som sitter på röven och nöter bänk.

    Det är Hamrén som är sämst. Han kör alltid samma gubbar. Inga byten förens i 85:e och då är det kört. Det måste in bättre spelare ikväll om detta ska vara ens teoretiskt möjligt!

 15. Jag tycker Ranegie borde spela som forward.

 16. Hej, jag tycker att Zlatan är bäst han är min idol. Jag blir ledsen när ni säger att Zlatan är dålig 🙁 snälla sluta med alla olika anklagelser emot Zlatan ❤️ Tyckte det också va synd att inte Finland kom till EM!

  • Hej Pekka, jag håller med dig. Hoppas finland går vidare nästa gång 🙂 Men du får hejja på Sverige!
   Ha det fint
   Greger

   • Hej det är du och jag Greger tsm vid solnedgången 💕 Kul att du tycker som jag! Ja det hoppas jag med. Man får väll sätta på sig dojjorna och vissa hur man gör nästa gång!
    Ha det riktigt fint så ses vi Greger klart slut

    Pekka

    • Anders Sas

     NI.Pekka och Greger har också MITT fulla stöd! Utan Zlatan = Sverihe nada! (igenting)

   • MORJENS123456789

    varför hejja på sverige?? Rivaler!!!!!

  • Om du nu inte vill höra folk säga att Zlatan är dålig ska du kanske inte läsa den här tråden. Bara för ditt eget bästa.
   men visst. Problemet är inte Zlatan. Han är skitbra när han har bra spelare runt omkring sig som ger honom de passar han behöver. När han spelar med dåliga spelare som dem i sveriges landslag och framförallt källström som är helt jävla värdelös. Alla känner en press att passa Zlatan. Sveriges landslag hade inte vart något bra utan Zlatan men inte fan är vi bra med Zlatan heller.

   • Anders Sas

    VART TAR diskussionen vägen om man bara skall läsa det man håller med om? Diktatur????

  • Zlatan är inte dålig,, det är dom andra som är det,BERG så jävla dålig Bort Bort

  • Jag håller med, in med sauna i
   EM!

 17. Kom igen SVERIGE!🇸🇪🇸🇪

 18. jag tro inte att Sverige kommer att gå vidare, det känns som att det finns många spelare men inget lag, det sakns en startegi för att spela och göra mål.

 19. Schweiz är bra

 20. De flesta svenska spelare spelar halv hjärta. De kämpar
  Inte för kungen & foster landet.

 21. Det är Slatans fel alltihopa.

 22. Zlatan bjuder på något mot Belgien! Han har alltid gjort något omänskligt 🙂 HEJA SVERIGE!

 23. Albanien är betydligt bättre än Sverige

 24. Tycker att det vore självklart att Portugal borde vinna mot Ungern och vinna gruppen och att Österrike borde vinna mot Island

  • Christoffer

   så du tycker inte det vore kul om island gick vidare? nu nä en svensk tränare är i rodret och att vi ändå är grannar?

  • Island kommer nog vinna emot österrike tror jag. De är riktigt underskattde och Lagerbäck har gjort något riktigt bra med laget. Tror de vinner.

 25. Utan zlatan hade inte sverige varit med i em punkt.

  • Bert Pettersson

   Slatan är överskriven. (Passa mig jag är fri.) Vi borde ha en spelare som kan ta fighten. Inte överbetalda spelare som leker på planen.

  • Tyvärr har Zlatan gjort sitt, han ägnar mycket tid att gnälla nu och prata istället för att spela.

  • MORJENS123456789

   mhm DARE TO ZLATAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Fast nu sa han fakta, utan Zlatan hde vi faktiskt inte gått vidare till EM ens, då had evi fått heja på island.

 26. Anders Sas

  EXAKT analys! Allt detta klankande på Zlatan är jantelagen RAKT AV! UTAN Zlatan hade Sverige varit i klass med Albanien.

  • Inget ont mot Zlatan men din punchline var inte bra.. Albanien har 3 poäng och skott på mål.

  • Har du missat hela em eller? Sverige har ingen chans mot Albanien

  • jag håller med att man inte skall klanka på Zlatan. Men klass med Albanien är väl inte sverige. Albanien vann sin match och gjorde mål.

   • Sverige och albanien möter inte samma lag så ingen vet vem som är bättre, men jag tycker att Sverige är bättre en Albanien.

  • Albanien har tagit fler poäng än Sverige i detta EM!

  • sverige är i klass med albanien om inte sämre, med eller utan zlatan…hamrén ändrade spelupplägget och ville spela mer som de stora nationerna. Men sveriges spelare är inte av den kalibern att klara av ett sånt spel ( förutom en då) hoppas Janne Andersson går tillbaka till mer söderberg/lagerbäck stil

  • Albanien har ju chans att gå vidare, så kanske inte skulle vara så dåligt att vara lika bra som Albanien.

  • Albanien har tre poäng och Sverige en poäng. Så vad vill du säga med det?

  • Negativa Åke

   Så vitt jag kan se har Albanien tre gånger mer poäng än Sverige, även med Zlatan ;P

  • Daniel Larrson

   men va hjälper det att zlatan tog oss till em när sverige inte kan spela fotboll inte ett skott på mål i 180 minuter kasst o va gör berg larsson o källström i landslaget? dom tillför inget o så har vi granqvist som har vart skadad till o från i snart två års tid nä erik hamren är precis som lagerbäck vågar inte satsa på yngre 🙂

   • Håller med dig att Källström, Larsson Isaksson och grangvist ska inte vara med landslaget! Ut med dem och Hamrem

  • Det har ingenting med Jantelagen att göra. Vi har hyllat hur många duktiga idrottsmän som helst i det här landet, Det som folk har emot är inte att han är duktig, utan att han hans personlighet och att allt ska kretsa kring honom. Det går inte att bygga upp ett lag på det sättet. Jag är övertygad om att Sverige hade varit ett bättre lag utan Zlatan just för att dom hade varit och agerat som ett helt lag då, vilket dom inte gör med Zlatan i laget.

  • Thomas Lindberg

   Som vann igår !!!!!!!!!

  • Vi är ju i klass med Albanien…

  • Anders Sas

   URSÄKTA!!!! Jag har inget mot Albanien, som visar att VILJA betyder mycket! HELT FEL att jämföra med Sverige! Mebn jag menade Albaniens DAMLAG!!!!!

  • Hahhahah sverige är inte ens i klass med Albanien MED Zlatan. Lustigkurre där..

 27. Spännande match på Onsdag. Det blir Belgien eller Vi!

 28. varför skickade vi inte U21-laget? 🙂 de kunde ju vinna vad som helst

  • håller med dig till 100%

  • Mycket bra förslag!!! Håller med. Pojkarna ska lära sig för all framtid. . och inte vi ska behöva skämas för.

 29. Sverige kommer vidare om de vinner mot Belgien, så vi får hålla tummarna heja Sverige jåll på hela Sverige eller ingen,

 30. Fotboll är en lagsport och Zlatan är verkligen ingen lagspelare. Ska bli skönt när han slutar så att nästa förbundskapten återigen kan bygga ett riktigt lag. Det är ju rent skrattretande hur Hamren och alla journalister daltar med Zlatan som om det vore synd om honom på något sätt…

  • Bra Anders, jag håller med totalt. Jag är övertygad om att Sverige kommer att få ett mycket bättre landslag utan Zlatan och Hamrén. Vi har rönt mycket större framgångar innan Zlatan kom med i laget.

  • Hahaha bror du har hamnat helt, var hade namnet Sverige varit utan Zlatan…

  • Javisst, Zlatan är ingen lagspelare, är det kanske därför Han bara spelat i lag som psg, juventus eller Barcelona?

 31. Hur var det exempelvis så sent som på 80-talet? Då kunde man se allt, utan att betala för det, och utan reklam… Konstigt att många här är så historielösa… När ni tror att det är en utopi med tillgång till alla matcher “gratis” o utan reklam… Poängen är att kapitalisternas makt har ökat: skola, järnvägen, apotek, tv… Allt läggs på marknaden… Bra för några få rika, dåligt för folket 🙁

  • Ang. VM -94 då vi tog brons. De lag vi vann mot under ordinarie tid var Ryssland, Saudiarabien och Bulgarien… På straffar vann vi även mot Rumänien. Inga direkta storlag precis. Vi blev fullständigt utspelade av Brasilien i 2 matcher. Vi hade ett hyfsat lag och en hel del flyt.

  • Flytta till Nord Korea om du inte trivs

   • Anders såg du ens matherna mot Brasilien? Var det inte så att vi tog en poäng i första mot Brasilien? Och förlorade med ett mål isemifinalen? Du pratar om tur, man kan inte ha tur ett helt mästerskap.

 32. Rist Malic

  Utan Zlatan skulle inte sveriges lag vara bra alls. Zlatan är så bra. Han är ett föredöme för ala barn i och utanför fotbolsplan

  • Sveriges lag är inte bra med zlatan heller

   • Tack 🙂

   • Han säga sverige är mitt land men kan inte ens sjunga national låten. Zlatan bry sig bara om Zlatan. Hur svårt att göra mest mål om man ända sitta vid motsåndarens mål hela tiden.ett lag är mer än bara en person.

    • jo fast nu säger du emot dig själv! först undrar du varför inte zlatan gjort flest mål för att sedan ge ett hyffsat korrekt svar; ett lag är mer än en person. hade zlatan fått bättre inlägg och framspel hade det sett annorlunda ut.

  • Utan Zlatan hade Sveriges lag klarat sig MYCKET bättre. Alla är tillbakadragna och är tvingade att spela boll mot “the king”…ingen tjänar på det!

   • Anders Sas

    Utan Zlaran= Inget EM!

   • Robban, tyvärr tror jag du har rätt. Dom andra tar inga initiativ. Förbundskaptenen har till ansvar att alla spelar fotboll inte att allt cirkulerar kring en enda spelare

   • 👍👏

  • Zlatans personlighet och stil gör att han inte är något föredöme alls på något sätt, Han är arrogant och tycker inte ens att han är en del av landslaget. Ärligt talat så förstår jag inte hur någon kan påstå att han är ett föredöme, och då allra minst för barn. Vem vill att våra barn ska bli som Zlatan?

   • JAG skulle gärna se att min son blev som Zlatan. Arrogant eller inte så finns det INGEN som har vart i närheten av honom som svensk spelare

  • Zlatan är inte alls så bra som det förespeglas i svenska medier. Han är inte heller ett bra föredöme alls tycker jag. Särskilt inte för barn. Sverige är ingen fotbollsnation och svensk fotbollskultur är skit sedan nästan ett par decennker till aka. Jag är otroligt trött på mediernas Zlatanifiering, och tidernas mähä Hamrén som krampaktigt tror att han kan bygga ett lag runt honom. Hur framgångsrikt har Zlatan vunnit med Sverige? Hur har det gått i EM och VM sedan Zlatan vatit i landslaget? Ingen speciell framgång alls tycker jag.
   Vi har haft några bra spelare i Sverige, men mest 70-80-tal, ev. 90-talet. Idag är Island bättre än Sverige med sitt Zlatan. Det är oerhört paptetidkt.
   Titta på en riktig fotbollsnation som Tyskland t.ex. De är bättre än Zlatan allihop. Och de har en riktig coach som fattar vad som gör riktig fotboll.

   • Han betraktar ju sina medspelare som sina undersåtar. Och är det att vara föredömme så betackar jag mig för det. Men reportrarna har honom som en gud och inser tydligen inte att det fodras fler än en spelare på plan. Ynkligt enligt mig. Men jag håller på Wales och Island i stället

   • Måste bara fråga… du tycker säkert att Cristiano Ronaldo är en världens bästa spelare?

  • Vi har bra spelare men en kass coach. I fotbollsplan?.. Lugna sig lite kryddan

 33. Kort minne alla har här… Utan Zlatan hade ju inte adverbet varit i EM över huvudtaget. Han vann ju över Danmark i princip själv. Sluta gnäll – Italien är ett av världens bästa lag. Vi stod upp och gav dem en match men gör ETT misstag och det kunde de utnyttja. Det har inget med lagandan eller Zlatan att göra.

  • Vad snackar ni om Zlatan är världens bästa spelare du borde vara stöld över att Zlatan är svensk . Han e alltid själv Sverige behöver lära sig mycket från honom. Tyvärr är det så

 34. Det handlar inte om vi har Ibra eller om vi hade haft Larsson. Vi gör en riktigt bra match mot Italien. Men man kan aldrig jämför våran generation mot deras. Hade vi kryssat så är det en skräll. Vi har inte den 11 spelare som spelar i Juventus real eller något top lag. Vi har ett ok landslaget men på pappret kan vi inte mättas med Italien. Vi gör en grymt bra match men vi orkade inte. Ska vi vinna mot de lagen ska vi ha turen med oss samt få med alla spelare i laget. Hade inte hjälpt om vi bänkade Ibra och spelade med berg. Vi kräver för mycket av dom spelarna vi har. Vi får bara hoppas nästa match att vi kan slå ett lag som Belgien med lite tur och hjärta som finns oss oss svenskar.

 35. Sheila Skog

  Halååååååå utan Zlatan! Zlatan har satt Sverige på fotbollskartan! Vi har aldrig tidigare haft en spelare som har varit i närheten av den skickligheten Zlatan besitter.

  • Elon Melon

   Helt rätt! Visst, alla har ju glömt Gunnar Nordahl som vann skytteligan i Italien under fem år, tre år fler än Zlatan. Eller Gunnar Gren, Nisse Liedholm, Nacka,Roger Magnusson, Brolin, Ove Kindvall… Zlatan är nog den störste i raden, men icke den som satt Sverige på fotbollskartan. Varför? Många före honom som varit giganter och som varit välkända runt hela världen. Zlatan är nog den störste men han saknar faktiskt helt titlar med landslaget (som i övrigt har flera OS- och VM-medaljer) och bara en större internationell titel (supercupen med Barcelona 2009).

  • Torbjörn Nilsson
   Glenn Strömberg
   Gunnar Nordahl
   Gunnar Gren
   Nils Liedholm
   Ronnie Hellström (målvakt)
   “Nacka Skoglund”
   Jonas Thern

   Alla bättre än Zlatan. Dessutom: om vi hade haft IFK Göteborg från 80-talet (som Svennis ledde) som landslag, enbart som lag betraktat, hade vi garanterat gått längre än bi gjort nu under tiden Zlatan varit med i lamdslaget! Helt klart!

   • Absolut Anders, jag håller med dig. Alla dessa namn som du har radat upp var alla duktiga på fotboll. VAR. Man ska leva i nuet, och just nu är det Zlatan som är skickligast i landslaget. Faktum är att utan honom hade vi antagligen inte ens kvalificerat oss till EM överhuvudtaget.

   • Att jämföra dessa spelarna är helt omöjligt. Ingen av dessa killarna hade platsat i dagens världselit.

   • Anders Sas

    RONNIE HELLSTRÖM????? När han släppte bollen UNDER SIG???? Glömmer imte det på länge! I klass med Salos målnicj mot Vitryssland!!!!!

 36. jonathan åslund

  haha vad roligt att Island ligger före portugal

 37. Rätt analys! Zllatans ego har förstört LAGANDAN i vårt Sverige, som är sämre rankade än NÅGONSIN!

  • Helt rätt det är och förblir en lag sport
   Det är som att lägga en patients med bara ess

  • det är sorligt att ni aldrig slutar klanka på fel personer. Zlatan är extremt bra, men det är inte Zlatan som tar beslut i laget. Det finns en förbundskapten och en massa annat folk. Nåja, när det går bra anses Zlatan vara kung, när det går åt andra hållet så är Zlatan problemet…..

   • Helt enig med dig. Så tråkigt att man ska sitta å klaga på människor som faktiskt inte har med saken att göra.

  • Att skylla på Zlatan är inte rättvist. Spelarna runt omkring honom håller absolut ingen världsklass, så varför ha stora förväntningar på landslaget. En spelare gör inget lag, och är det bara en spelare som håller hög klass så kan man inte förvänta sig eller kräva under. Det är inte så lätt för Zlatan att kunna uträtta något när han bara har en hög med B-spelare runt sig.

 38. Tesfamicael kidane

  Zlatan ensamm kan inte göra någonting om han inte får hjälp utav dem andra oavsett Zlatan är ett geni han äger hela Sverige 😍

  • Han kan inte göra nått utan den bak upp som han får i serie spelen annars är han helt keff i Svenska landslaget och annars med . Det vissades tydligt under dagens match och matchen mott Irland. Olsson där i mott knäcker han i sin spel anda och spelet han spelade i dessa 2 matcher..

 39. Det är lätt att skylla på en spelare /person. Faktum är att Sverige inte är bättre än så just nu. Den tiden med Henrik Larsson, Fredrik Ljugberg mfl är förbi. Jag håller delvis med Janne om att man måste ha ett sammansvetsat 11-mannalag för att kunna åstadkomma något bra.

  • Lennart Öberg

   Har du glömt bort VM -94, när Sverige tog brons. Henrik Larsson fick göra några inhopp.

 40. Håller med fullständigt, Sverige har spelat bättre tidigare utan Ibra.

 41. Anitha Pierre

  Isaksson skall kasta ut bollen oftare så vi kan starta ett anfall

 42. Helt korrekt Janne 👍

 43. Håkan Bengtsson

  Delar åsikt med “Janne”( även om SVT:s sammanställning inte är en åsikt. Zlatan är väldigt bra, men man är inte bättre som lag än den svagaste länken. Dessutom tycker jag att Henrik Larsson är en lika bra fotbollsspelare, men med mindre ego, och satte alltid lagarbetet främst.

  • KlingOKlang

   Så sant, Henke’s ödmjukeht står i stark kontrast till Zlatan’s monumentala ego.

 44. Resten av omgången
  Spanien turkiet 2-1
  Kroatien Tjeckien 2-0
  Sverige-italien 1-2
  Irland-belgien 1-3
  Island- Ungern 2-1
  Portugal -österrike 2-0
  Nästa omgång
  Frankrike -schweiz 2-1
  Rumänien – Albanien 1-0
  England – Slovakien 2-0
  Wales – ryssland 1-1
  Tyskland – Nordirland 4-0
  Polen – Ukraina 2-2
  Spanien – kroatien 2-1
  Tjeckien -turkiet 1-2
  Sverige – Belgien 1-2
  Irland -italien 0-2
  Island – -österrike 1-1
  Portugal – Ungern 2-0

 45. Janne Janne du vet ej vad fotboll är för något? Vill du ha rubriker eller behöver du nån att snacka med om så finns jag här för dig. Länge leve SVERIGES KUNG LEGEND ZZZZLATAN

 46. Zlatan och Hamrén måste bort innan Sverige kan bli bra. TV-sporten gick tillbaks 10 år i tiden och kunde konstatera att Sverige hade klarat sig bättre utan Zlatan än med Zlatan i laget. Nu är Sverige 10+1, men dom måste väl vara 11 spelare för att det ska kunna bli ett helljutet lag av dom.

  • Inte dom det är dem

   • Lennart Öberg

    I det här fallet är det de !!

   • Är ajälv språkpolis men dom kan i lättare sammanhang ersätta dem.

   • Tina, svensklärare

    “DOM” kan man alltid skriva! Annars blir det så här:
    “… men DE måste väl vara 11 spelare för att det skia kunna bli ett helgjutet lag av DEM.”

  • Ulf Lindström

   Du har helt rätt, inte bara jag som har fattat det här.

  • Zlatan är bättre än din framtid

  • Marcus Hochsess

   Janne Janne kollar du verkligen på fotboll? Utan Zlatan hade vi inte ens varit med i EM , men jag håller med angående Hamrén.

  • Antingen är ni blinda eller hörselskadade hela högen,men självklart så vore sverige laget igenting utan kingen ZLATAN herregud kan ni något om fotboll eller ?

   • Vad har hörselskada med det här att göra?

    • JO INTE SÅ SVÅRT ATT FÖRSTÅ,MEN VISST MENAR JAG ATT HÖR NI INTE HUR DET TALAS POSITIVT OM ZLATAN I MEDIA ,TV OCH ÖVERALLT ELLER…

 47. Underbart när underdogs tar poäng: Island, Slovakien etc. Hjärtat blir varmt, man känner nerven i spelet då! Tror inte riktigt på Sverige men man vet aldrig säkert…

← Äldre kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.