Ni som har följt Hockey-VM, och besökt vår syskonsajt VMhockey.se, kanske lade märke till att det då pågick en duell med Tre Kronor legendaren Tommy Söderström. Det var en duell som Tommy vann och nu vill vi på redaktionen ha revansch. Eller det är nog mest jag som vill ha det.

Det som stod på spel var äran och såklart vadet på 500 kr. Det sved ganska mycket när Tommy till slut vann med 7-3 och nu har jag bett om möjligheten till revansch.

– Självklart så antar jag din utmaning svarade Tommy när jag frågade honom. Det ska bli fantastiskt kul och jag har noll press på mig eftersom fotboll är din grej och jag vann ju senast så jag kan spela helt avslappnad.

En och annan pik fick såklart Tommy från mig för att han valt spel med lägre odds i än mina spel. Hur tror han att han kan klara sig under EM då?

– Det ska bli jätteskönt, jag är verkligen underdog, förklarar den tidigare Duellen-vinnaren Tommy. Skillnaden mellan hockey och fotboll är ju hästlängder. Hockey kan jag ändå lite hyfsat och kan gå mer på känsla medans fotbollen måste jag göra min hemläxa. Fotboll kan jag nästan inte alls,  inte speltrixen i alla fall. Men som sagt, pressen är på dig.

Hur det går får såklart tiden utvisa, men jag siktar såklart på att vinna.

Såhär går Duellen till

Under Hockey-VM så valde jag och Tommy varsitt spel på Tre Kronors matcher samt hela slutspelet, dvs totalt 10 matcher där Tommy vann med 7-3. Under EM så kommer vi att spela på Sveriges matcher och ifall de går vidare från gruppspelet så fortsätter vi då. Så det kan bli 3 matcher eller totalt 7 matcher.

Det är fritt för oss att välja ex att Sverige vinner mot Spanien, att det blir över eller under ett visst antal mål i matchen osv. Vi behöver ej ta hänsyn till vilket odds spelet har, men såklart är vi gentlemän och väljer åtminstone hyfsade odds som har lite spelvärde ifall någon skulle vilja lägga samma spel som vi valt.

Då Tommy är ambassadör för LeoVegas så kommer vi att använda deras odds för denna duell.

Uppdaterad 11 juni, 2021