Expekt

Det är nu bara dagar kvar innan avspark i EM-premiären mellan England och Österrike, vilket innebär att det är hög tid att börja planera din EM-sommar. Vi har vär sammanställt all information du behöver för att på bästa sätt kunna hänga med i allt som sker i Europamästerskapet.

Följ EM-matcherna på TV

Som nog många har koll på vid det här laget så är det SVT och TV4 som tillsammans kommer att sända matcherna ifrån Europamästerskapet. De två tv-husen har delat på matcherna och dagligen finns det möten att se i båda kanalerna. När det kommer till Sveriges matcher delas även dessa mellan kanalerna, vilket även gäller vid ett avancemang till slutspelet.

>> Här hittar du den kompletta TV-tablån för fotbolls EM 2021

Streama fotbolls EM 2022 hos C More

För den som vill ta del av hela mästerskapet på en och samma plats blir C More det självklara valet. Här kan du streama samtliga matcher ifrån turneringen, vilket innefattar såväl mötena som sänds av TV4 som SVT. Alla matcher finns tillgängliga att streama utan reklam i 48 timmar efter att de har spelats, vilket gör att du har möjligheten att se matcherna när det passar dig som bäst. Dessutom kan du ladda ner matcherna och se dem i offline-läge.

En annan stor fördel med C More är att deras tjänst fungerar i hela Europa, så även om du befinner dig utomlands kommer du kunna följa matcherna med svenska kommentatorer. Dessutom kan du ladda ner deras app till mobilen eller surfplattan där du kan se matcherna var du än befinner dig.

De aktuella priserna för C More är:
C More Plus för 299:-/månad
C More Premium för 449:-/månad
C More Premium Plus för 499:-/månad

Oavsett vilket paket du väljer att teckna upp dig för, så har du ingen bindningstid på ditt abonnemang. Du kan alltså när som helst säga upp ditt konto, till exempel efter att mästerskapet är över som du så skulle önska. I samtliga paket som nämns ovan får du dessutom tillgång till C Mores övriga utbud av filmer och serier.

Andra sätt att följa turneringen på

Har du inte möjligheten att sitta bänkad för att se matchen med egna ögon kan Radiosportens liverapportering ifrån turnering komma till god nytta. Johan Elmander, som själv spelat i svenska landslaget under två tidigare EM kommer vara expert i radiosändningarna och ge sina tankar på matcherna som spelas. Radiosporten går att lyssna på i Sveriges Radio P4 eller i SR-appen.

Dessutom kommer det finnas gott om information att ta del av på nätet då många stora medier rapporterar ifrån turneringen. Här hos oss på Em-fotboll.se kan du hitta de senaste nyheterna tillsammans med alla matchresultat i realtid, de aktuella tabellställningarna och de kompletta landslagsuppställningarna.

Uppdaterad 6 juli, 2022