Fyra kvartsfinaler väntar från och med imorgon i EM 2022. Men vilka är egentligen favoriter till att vinna sina kvartsfinaler? Vissa matcher kan bli jämnare än andra, åtminstone enligt spelbolagen.

Det ”riktiga” allvaret är på väg att starta när Europamästerskapets kvartsfinaler sparkas igång i England imorgon (onsdag) när värdnationen tar emot Spanien i en riktig rysare mellan de två lag som haft mest bollinnehav hittills i turneringen.

Sedan väntar ytterligare tre kvartsfinaler. Alla gruppsegrare står faktiskt som favoriter hos alla spelbolag. Gruppsegrarna är England, Tyskland, Sverige och Frankrike.

England och Frankrike har på förhand fått de tuffaste motståndarna som gruppettor i form av Spanien respektive Nederländerna. Där är oddsen något högre jämfört med i Tyskland och Sveriges matcher. Tyskland är stora favoriter mot Österrike och Sverige har oddsen på sin sida mot Belgien.

Favoritskap är inte en indikation på att de fyra favoriterna kommer att nå semifinal per automatik. Oddsen är utformade utifrån statistik, lag och förutsättningar. Men det vi vet är att det finns fyra spännande fotbollsmatcher att se fram emot under denna vecka.

Förutom oddsen nedan så kan du hitta fler spelbolag och bonusar hos oss. Klicka här!

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.