Här hittar du samtliga kvalgrupper som lagen spelas i under kvalificeringen till dam EM 2021 i England. Lagen har lottats in i nio grupper om fem och sex lag där samtliga gruppvinnare avancerar till mästerskapet tillsammans med de tre bästa grupptvåorna. Resterande lag som hamnar på andraplats i sina grupper möts i en playoff där de tre sista platserna står på spel.

Grupp A

Laddar...

Grupp B

Laddar...

Grupp C

Laddar...

Grupp D

Laddar...

Grupp E

Laddar...

Grupp F

Laddar...

Grupp G

Laddar...

Grupp H

Laddar...

Grupp I

Laddar...

Vid en lottning som skedde den 21 februari 2019 lottades lagen in i nio grupper med fem eller sex lag i vardera. Inom dessa grupper kommer lagen att spela matcher mot varandra på såväl hemma- som bortaplan där det handlar om att få med sig så många poäng som möjligt. Det är nämligen endast de lag som vinner sina grupper som är garanterade en plats i turneringen. För grupptvåorna gäller det att få en så bra poäng som möjligt jämfört med övriga andraplacerade lag. De tre bästa av dessa lagen belönas även de med en biljett till turneringen, medans övriga sex lag spelar play-off om de tre sista platserna.

Lottningen till playoffen sker den 25 september 2020 och matcherna spelas under perioden 19-27 oktober 2020. I slutet av året lottas sedan EM-grupperna.