Liveodds Fotbolls-EM 2021

Hem/Liveodds Fotbolls-EM 2021
Liveodds Fotbolls-EM 20212021-01-14T21:05:24+01:00

Att använda sig av att spela live kring stora matcher ökar din matchupplevelse. Du kan enkelt följa utvecklingen antingen på plats på arenan, framför tv eller varför inte via en resultat-app. Fördelarna med att spela på live-odds är att du hela tiden samlar på dig mycket information kring hur matchutvecklingen ser ut. När du spelar på liveodds så förändras oddset hela tiden. Det kan bero på att det har blivit mål i matchen, ett lag har fått en utvisning eller helt enkelt det är lite tid kvar på matchen.

Tänk på att trots att du kollar på matchen alltid behöver läsa på innan matchen startar för att ha så bra chans som möjligt att vinna. Det kan handla om ett lag alltid är bra i första perioden men ofta blir trötta och tappar i andra halvlek eller exempelvis ett lag ofta släpper in fasta situationer i slutet av matcherna.

Det är möjligt att spela på liveodds från både din dator och telefon.

Vad är liveodds?

Liveodds eller livebetting är samlingsnamnet för att man spelar på en match som redan har startat. Det kan handla om att det endast har gått någon minut av en match i Fotbolls-EM tills att det endast återstår några minuter av matchen. Att spela på liveodds förhöjer stämningen i TV-soffan och du har chansen att briljera med dina kunskaper för sina vänner.

Finns Liveodds under Fotbolls-EM?

Alla spelbolagen som du hittar på denna webbsida erbjuder livespel under Fotbolls-EM. Utbudet på vad de olika spelbolagen erbjuder för live-odds skiljer sig åt. Ifall ett bettingbolag erbjöd en speciell marknad före avspark så är det inte alls säkert att denna spelmarknad är tillgänglig under matchen. En vanlig marknad som inte brukar vara tillgänglig är ifall en viss spelare får gult kort under matchen. Under matchens gång förändras oddset hela tiden, det är därför viktigt för dig som spelare att hela tiden kolla upp vad oddset står i just när du vill lägga spelet. Detta kan du enkelt göra med din mobiltelefon.

Vilka är de vanligaste livespelen under Fotbolls-EM

Det vanligaste spelet är att man spelar på vilket lag som vinner en specifik match när du spelar på liveodds. Övriga populära spel är vilket lag som gör nästa mål samt vilken spelare som gör nästa mål. Oddset på att en specifik spelare ska göra nästa mål i matchen brukar alltid vara ett högt odds på. Ett tips är att spela på en spelare som är straffskytt i laget. Att lägga ett spel på en spelare som är straffskytt förbättrar dina chanser att vinna på spelet. Det är dock viktigt att denna typ av spel inte spelas med för höga summor. Den stora analysen ska läggas på om det blir över ett visst antal mål i matchen eller vilket lag som vinner matchen.

Vilka erbjuder liveodds under Fotbolls-EM?

Samtliga av de spelbolagen du kan hitta på vår sida erbjuder liveodds under Fotbolls-EM. Antalet livespel hos spelbolagen är nästan en lika stor marknad som den som är innan matchen startar. Tänk dock att alla specialodds endast gäller innan livespel. Det betyder att om du ska ta del av någon kampanj eller boostade odds så behöver du lägga detta spel på den ordinarie marknaden och inte som liveodds.

Det kan också vara så att visa spelbolag inte erbjuder liveodds med freebet och bonuspengar, kolla alltid upp vilka regler som gäller på just det spelbolaget som du använder innan du lägger ditt livespel.

Ett spelbolag som vi tycker erbjuder ett bra utbud på liveodds är Betsson. Betsson erbjuder ett stort utbud av liveodds samtidigt som du alltid får ett bra odds.

Vilka fördelar är det när man spelar på liveodds?

Den absolut största fördelen med att spela liveodds är att du som spelare kan skapa dig en egen uppfattning om hur matchen kommer att utvecklas. Det kan handla om att det blir ett tidigt mål i matchen eller att favoriterna tvingas byta ut sin storstjärna. En annan bra anledning till att spela på liveodds är för att se vilket väderförhållanden matchen spelas i. Är det kraftig vind och regn så är det ofta att detta ställer till problem för laget som spelar i motvind. Att kunna få information från kommentatorn samt expertkommentatorn kan bli en avgörande del av hur mycket du vågar spela för. Var noga att lyssna på vad expertkommentatorn säger då deras position på arenan ofta ger en bättre bild av matchen än om du sitter fram en tv.

Vilka nackdelar finns det när man spelar på liveodds?

Nackdelarna med att spela live är att du ofta överanalyserar varje situation i matchen. En bra spelare lägger alltid sina spel innan matchen för att sedan fylla på eller säkra upp sina spel under matchens gång. Att börja överanalysera spelet är en riskfaktor när du spelar på liveodds.

En annan stor nackdel är att man genom att spela liveodds försöker att vinna tillbaka tidigare förluster. Att försöka vinna tillbaka förluster är ingen bra anledning till att lägga spelet. Troligtvis har du inte läst på tillräckligt om matchen och gör därför dåliga spel. Du ska heller aldrig försöka vinna tillbaka tidigare förluster, detta är ett tecken på att du kan vara spelberoende. Spela därför aldrig för pengar som du inte har råd att förlora.

Till toppen