Fotbolls-EM 2022: Spelschema & Sveriges Matcher2022-07-29T10:06:40+02:00

Uppdaterad 29 juli, 2022

Här presenterar vi spelschemat för samtliga matcher som spelas under damernas fotbolls EM 2022. Mästerskapet som från början skulle ha spelats under sommaren 2021, kommer nu äga rum under perioden 6-31 juli 2022. Turneringen kommer att bjuda på 31 spännande möten mellan några av Europas främsta fotbollslandslag. De 16 lagen som medverkar i UEFA Women’s Euro är garanterade att få spela minst tre matcher vardera, som då äger rum under gruppspelet där lagen spelar en match mot varandra. På vår grupp-sida kan du se den aktuella ställningen mellan lagen.


De två bästa lagen i varje grupp går sedan vidare till slutspelet där målet är att ta sig till den stora finalen. Denna match avgörs på Wembley Stadium söndagen den 31 juli och här kommer de nya Europeiska mästarna att krönas. I vårat spelschema här nedanför hittar du all information om matcherna som äger rum under mästerskapet, samt information om var du kan följa dessa möten.

KOMPLETT SPELSCHEMA FOTBOLLS EM 2022

SPELSCHEMA SLUTSPELET EM 2022

Datum Match Värdstad
20 juli 2022 kl. 21:00 England – Spanien (Kvartsfinal 1) Brighton & Hove
21 juli 2022 kl. 21:00 Tyskland – Österrike (Kvartsfinal 2) London
22 juli 2022 kl. 21:00 Sverige – Belgien (Kvartsfinal 3) Wigan & Leigh
23 juli 2022 kl. 21:00 Frankrike – Nederländerna (Kvartsfinal 4) Rotherham
26 juli 2022 kl. 21:00 England – Sverige (Semifinal 1) TV4 och C More Sheffield
27 juli 2022 kl. 21:00 Tyskland – Frankrike (Semifinal 2) SVT1 och SVT Play Milton Keynes
31 juli 2022 kl. 18:00 England – Tyskland (FINAL) SVT2 och SVT Play London
Europamästerskapet i fotboll för damer 2022
Evenemangsfakta
Datum 6–31 juli 2022
Arrangör Uefa
Värdnation England
Spelplatser 10 arenor i 8 städer
Öppningsmatch 6 juli på Old Trafford
Final 31 juli på Wembley Stadium
Deltagare
Nationer 16
Regerande mästare Nederländerna
Debutanter 1 (Nordirland)
Grupp A England, Nordirland, Norge, Österrike
Grupp B Danmark, Finland, Spanien, Tyskland
Grupp C Sverige, Nederländerna, Portugal, Schweiz
Grupp D Belgien, Frankrike, Island, Italien

📆 När börjar Fotbolls EM 2022?

Damernas EM startar på onsdagen den 6 juli 2022 och pågår sedan till och med söndagen den 31 juli. Hos Em-fotboll.se hittar du det kompletta spelschemat för turneringen.

🏆 Vem vinner Fotbolls EM 2022?

Det finns olika favoriter till att vinna EM 2022. Hemmanationen England är en av favoriterna, men även Sverige har oddsen på sin sida efter sommarens OS-silver.

🇸🇪 Vilka möter Sverige i Europamästerskapet?

De svenska damerna har lottats in i grupp C, där de kommer att göra upp mot Nederländerna, Portugal och Schweiz.

⚽ Lag och grupper i Fotbolls-EM 2022

Totalt är det 16 lag som har kvalificerat sig för damernas EM 2022. Turneringen innehåller därmed betydligt färre lag än herrarnas turnering, men är minst lika spännande. Inledningsvis spelar lagen i fyra grupper med fyra lag i varje, där det handlar om att samla på sig så mycket poäng som möjligt för att kunna ta en plats i slutspelet. Under turneringens gång kommer du kunna följa den aktuella ställningen mellan lagen på vår sida med EM-tabeller. Endast de två bästa lagen ur vardera grupp tar sig vidare i tävlingen.

Varje grupp håller under gruppspelet till i två städer, där lagen får resa mellan dessa inför sina matcher. Här nedan kan du se vilka landslag som spelar i de fyra grupperna, samt i vilka städer deras matcher spelas.

Lagen som spelar i Grupp A är:

 • 🇦🇹 Österrike
 • 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 England
 • Nordirland
 • 🇳🇴 Norge

Grupp A kommer att spela sina matcher på Old Trafford i Trafford, Brighton & Hove Community Stadium i Brighton & Hove samt St Mary’s Stadium i Southampton. Brighton & Hove kommer även hålla i en kvartsfinal under slutspelet.

Lagen som spelar i Grupp B är:

 • 🇩🇰 Danmark
 • 🇫🇮 Finland
 • 🇩🇪 Tyskland
 • 🇪🇸 Spanien

Grupp B kommer att spela sina matcher på Stadium MK i Milton Keynes samt Brentford Community Stadium i London. Arenan i London kommer även hålla i en av kvartsfinalerna, samtidigt som arenan i Milton Kenyes arrangerar en av semifinalerna under slutspelet.

Lagen som spelar i Grupp C är:

 • 🇳🇱 Nederländerna
 • 🇸🇪 Sverige
 • 🇨🇭 Schweiz
 • 🇵🇹 Portugal*

*Ersätter Ryssland som officiellt diskvalificerades från turneringen den 2 maj

Grupp C kommer att spela sina matcher på Leigh Sports Village i Wigan & Leigh samt Bramall Lane i Sheffield. Arenan i Wigan & Leigh kommer även hålla i en av kvartsfinalerna, samtidigt som arenan i Sheffield arrangerar en av semifinalerna under slutspelet.

Lagen som spelar i Grupp D är:

 • 🇧🇪 Belgien
 • 🇫🇷 Frankrike
 • 🇮🇸 Island
 • 🇮🇹 Italien

Grupp D kommer att spela sina matcher på New York Stadium i Rotherham samt Manchester City Academy Stadium i Manchester. Rotherham kommer även hålla i en kvartsfinal under slutspelet.

🇸🇪 Sveriges matcher i Fotbolls EM 2022

Sveriges damlandslag kommer att spela minst tre matcher under Europamästerskapet i England. Den 28 oktober lottades grupperna och Sverige ställs mot de regerande Europamästarna Nederländerna samt Schweiz och Ryssland. I maj 202 stod det klart att Ryssland ersattes av det portugisiska landslaget då UEFA valt att utesluta ryska fotbollslag från alla sina turneringar på grund av kriget i Ukraina.

Premiärmatchen spelas mot Nederländerna och det är denna match som på förhand känns tuffast för svensk del. Här nedan kan du läsa mer om de möten som damlandslaget har att vänta under turneringen.

9 juli:
21:00 Sverige – Nederländerna (Bramall Lane, Sheffield)

Som premiärmatch under EM så ställs Sverige mot ett väldigt tufft motstånd i form av Nederländerna. På förhand så står länderna bland topplagen inför turneringen. När EM-fotboll.se frågade förbundskapten Peter Gerhardsson direkt efter lottningen vilka som var favoriter i gruppen så svarade han så här:
– Ingen aning. Jag tror varken Nederländerna eller vi funderar på det. De funderar nog precis som oss hur vi ska vinna mot varandra. Vi är rankade tvåa i världen och dom är rankade före oss i Europa, så bara där kan man fundera på vad det har för betydelse.

Oavsett vilka som är favoriter eller inte så bör den sena matchen i Sheffield bli en härlig utmaning för det svenska folkkära landslaget. Sverige kommer att ställas mot storstjärnor som Vivianne Miedema och Lieke Martens bland andra. Med seger här så blir det en fin start för Sverige i EM.

13 juli:
18:00 Sverige – Schweiz (Bramall Lane, Sheffield)

I gruppspelets andra match så väntar Schweiz. Ett landslag som ligger runt placering 20 på världsrankingen och som har en något sämre historia på damsidan än på herrsidan. Med endast ett EM bakom sig 2017 så är det ett ”nytt” land på den stora internationella scenen. Men ledda av dansken Nils Nielsen så kvalade Schweiz in efter playoff-seger mot Tjeckien. Under VM-kvalet till nästa års VM har man också lyckats med bedriften att besegra Italien vilket är imponerande.

Schweiz hänförs fortfarande av svenskbekantingen Ramona Bachmann som spelade i Umeå IK och FC Rosengård i totalt sju säsonger. Bachmann tillhör idag storklubben Paris Saint Germain och är Schweiz viktigaste spelare tillsammans med Barcelona-försvararen Ana-Maria Crnogorcevic.

Även denna match spelas i Sheffield och på klassiska Bramall Lane. Sheffield kallas i folkmun för ”Steel City”.

17 juli:
18:00 Sverige – Portugal (Leigh Sports Village, Wigan & Leigh)

Först den 2 maj stod det klart att Ryssland diskvalificeras från att medverka i årets Europamästerskap, samt att det blir Portugal som ersätter laget. Detta innebär att laget nu får en ny motståndare i den ofta så viktiga och sista matchen i gruppspelet. Precis som Schweiz har Portugal endast en tidigare erfarenhet av ett mästerskap i den här storleken och frågan är hur väl förberedda truppen som reser till England kommer att vara med den korta tiden de haft på sig. Det bör kunna bli poäng till Sverige och dessa kan då vara direkt avgörande för vilket motstånd som då kan vänta i kvartsfinalen.

Inför det här mötet får damlandslaget byta spelplats och istället resa till Wigan, som ligger i västra Storbritannien.

Vilka kan Sverige möta i slutspelet?

Sverige hamnade i Grupp C i EM och har då slutspelsträdet klart framför sig. Om Sverige vinner sin grupp så kommer man att ställas mot tvåan från Grupp D och får då stanna i Wigan & Leigh, där man spelar sin sista gruppspelsmatch.

Om Sverige kommer tvåa i Grupp C så hamnar man istället på den andra sidan av slutspelsträdet och får möta vinnaren av Grupp D i Rotherham. Sverige kan också hamna trea eller fyra i Grupp C, då når man inte slutspel.

Oavsett blir det alltså ett lag ifrån grupp D som väntar och här ingår Belgien, Frankrike, Island och Italien. Först i en eventuell semifinal kan man komma att möta på värdnationen England eller giganterna Tyskland.

⭐ Sveriges trupp till fotbolls EM 2022

Här presenterar vi det lag som Peter Gerhardsson tagit ut till mästerskapet. Truppen presenterades den 7 juni och laget spelade ett EM-genrep mot Brasilien på Friends Arena den 28 juni, bara dagar innan avresan till England. I denna match lyckades Johanna Rytting Kaneryd och Lina Hurtig vända ett 0-1 underläge till en 2-1 ledning inom loppet av ett par minuter. Även Stina Blackstenius skrev in sig i målprotokollet när hon fastställde slutresultatet 3-1. Utöver detta slog damerna nytt rekord med publiksiffran 33 218, den högsta för en landskamp på hemmaplan.

Truppen innehåller en mängd rutinerade spelare med många stora mästerskap i ryggen. Till exempel gör Caroline Seger sin trettonde turnering med laget och blir även den första svenska spelaren att göra fem Europamästerskap. Men det finns även de som nu gör sitt första mästerskap med seniorlandslaget. Amanda Nildén med ynka tre landskamper på pappret gör nu sitt första mästerskap, precis som Rytting Kaneryd som fått en mycket fin start i laget.

Målvakter

1. Hedvig Lindahl, Atletico Madrid
12. Jennifer Falk, BK Häcken
21. Zecira Musovic, Chelsea

Backar

2. Jonna Andersson, Hammarby IF
3. Linda Sembrant, Juventus
4. Hanna Glas, Bayern München
5. Amanda Nildén, Juventus
6. Magdalena Eriksson, Chelsea
7. Emma Kullberg, Brighton & Hove Albion
13. Amanda Ilestedt, Paris Saint-Germain
14. Nathalie Björn, Everton

Mittfältare

9. Kosovare Asllani, Real Madrid
16. Filippa Angeldahl, Manchester City
17. Caroline Seger, FC Rosengård
20. Hanna Bennison, Everton
23. Elin Rubensson, BK Häcken

Forwards

8. Lina Hurtig, Juventus
10. Sofia Jakobsson, San Diego Wave
11. Stina Blackstenius, Arsenal
15. Rebecka Blomqvist, Wolfsburg
18. Fridolina Rolfö, FC Barcelona
19. Johanna Rytting Kaneryd, BK Häcken
22. Olivia Schough, FC Rosengård

Senaste Nytt från Fotbolls EM 2022

Damernas fotbolls EM 2022 – En mycket efterlängtad fotbollsfest

Sommarens stora fotbollsmästerskap är mer efterlängtat än någonsin. Efter år med pandemi och inställda landskamper och mästerskap, år är fotbolls-EM är äntligen här! Turneringen kommer att hållas i England från den 6 till den 31 juli och matcherna kommer att spelas på Wembley Stadium, New York Stadium och andra ikoniska fotbollsarenor runt om i landet.

Nederländerna går in i turneringen regerande mästare och kommer att försöka behålla sin titel, medan Sverige kommer att hoppas på att göra ännu bättre ifrån sig än sin sjundeplats i den senaste turneringen. Andra lag som hoppas på ett framgångsrikt EM är bland annat Tyskland, som här senast förlorade sin mångåriga mästartitel. Även England ses som starka kandidater till medalj.

Fyra gånger tidigare har värdnationen för damernas fotbolls EM lyckats ta hem mästartiteln inför hemmapubliken. Kan detta vara året då England blir Europamästare tillsammans med Tyskland, Norge, Sverige och Nederländerna? Eller kommer något av de andra lagen att lyckas ta ifrån Nederländerna titeln?

För att följa all spänning i turneringen, se till att kolla in Em-fotboll.se – där hittar du förhandsgranskningar av alla matcher, intervjuer med profiler från det svenska landslaget och mycket mer.

Datum Match Värdstad
6 juli 2022 kl. 21:00 England-Österrike Trafford
7 juli 2022 kl. 21:00 Norge-Nordirland Southampton
8 juli 2022 kl. 18:00 Spanien-Finland Milton Keynes
8 juli 2022 kl. 21:00 Tyskland-Danmark London
9 juli 2022 kl. 18:00 Portugal-Schweiz Wigan & Leigh
9 juli 2022 kl. 21:00 Nederländerna-Sverige Sheffield
10 juli 2022 kl. 18:00 Belgien-Island Manchester
10 juli 2022 kl. 21:00 Frankrike-Italien Rotherham
11 juli 2022 kl. 18:00 Österrike-Nordirland Southampton
11 juli 2022 kl. 21:00 England-Norge Brighton & Hove
12 juli 2022 kl. 18:00 Danmark-Finland Milton Keynes
12 juli 2022 kl. 21:00 Tyskland-Spanien London
13 juli 2022 kl. 18:00 Sverige-Schweiz Sheffield
13 juli 2022 kl. 21:00 Nederländerna-Portugal Wigan & Leigh
14 juli 2022 kl. 18:00 Italien-Island Manchester
14 juli 2022 kl. 21:00 Frankrike-Belgien Rotherham
15 juli 2022 kl. 21:00 Österrike-Norge Brighton & Hove
15 juli 2022 kl. 21:00 Nordirland-England Southampton
16 juli 2022 kl. 21:00 Danmark-Spanien London
16 juli 2022 kl. 21:00 Finland-Tyskland Milton Keynes
17 juli 2022 kl. 18:00 Sverige-Portugal Wigan & Leigh
17 juli 2022 kl. 18:00 Schweiz-Nederländerna Sheffield
18 juli 2022 kl. 21:00 Italien-Belgien Manchester
18 juli 2022 kl. 21:00 Island-Frankrike Rotherham

Samtliga tider i vårat fotbolls EM spelschema är angivna i svensk tid. Observera att tider och kanaler i fotbolls EM schemat kan komma att ändras kort inpå matchstart, samt att EM-fotboll.se ej ansvarar för detta.

Den trettonde upplagan av damernas europeiska mästerskap i fotboll spelas i England under sommaren 2022. Ursprungligen skulle turneringen ha arrangerats redan år 2021, men på grund av Coronapandemin fick man skjuta på mästerskapet. Matcherna är fördelade över tio arenor i åtta olika städer runtom i landet, där den stora finalen kommer att spelas på Wembley Stadium i London. De övriga städerna som fått äran att hålla i matcher tillsammans med huvudstaden är Brighton and Hove, Wigan and Leigh, Manchester, Milton Keynes, Rotherham, Sheffield och Southampton. England var med och höll i matcher under herrarnas turnering i fjol och detta blir därmed första gången som två direkt efterföljande fotbolls EM-finaler spelas på samma arena.

Här listar vi arenorna som användas under fotbolls EM 2022

 • Wembley Stadium, London (Publikkapacitet 90 000)
 • Old Trafford, Manchester (Publikkapacitet 74 897)
 • Bramall Lane, Sheffielt (Publikkapacitet 32 702)
 • St Mary’s Stadium, Southampton (Publikkapacitet 32 505)
 • Falmer Stadium, Brighton and Hove (Publikkapacitet 31 800)
 • Stadium MK, Milton Keynes (Publikkapacitet 30 500)
 • Brentford Community Stadium, London (Publikkapacitet 17 250)
 • New York Stadium, Rotherham (Publikkapacitet 12 021)
 • Leigh Sports Village, Leigh (Publikkapacitet 12 000)
 • Manchester Academy Stadium, Manchester (Publikkapacitet 7 000)

Framtida Europamästerskap i fotboll

Nästa gång som damernas fotbolls EM arrangeras är år 2025 och det är ännu inte klart var denna turnering kommer hållas. Vad som däremot är intressant ur ett svenskt perspektiv är att Sverige tillsammans med de övriga nordiska länderna lämnat in ett förslag för att gemensamt hålla i mästerskapet.

Senast vi såg ett EM på hemmaplan var 2013 och bara sedan dessa har intresset för turneringen ökat markant runtom i Europa, vilket skulle båda för en rejäl fotbollsfest på hemmaplan. Först i december 2022 kommer ett slutligt beslut om värdnation att tas.

📅 Fullständigt Fotbolls-EM 2022 spelschema

Under de 26 dagar som damernas europeiska fotbollsmästerskap pågår kommer 31 spännande möten att avgöras på de nio arenorna. Värdnationen England kommer sparka igång fotbolls EM 2022 med en match mot Österrike på Old Trafford i Manchester, en arena som till vardags tillhör Manchester United.

Matcherna i gruppspelet fortsätter sedan till och med den 18 juli, då det står klart vilka lag som avancerar till slutspelet. Slutspelet sträcker sig sedan fram till den 31 juli, då nästa mästare kommer krönas i den stora finalen på Wembley Stadium. Vårat fotbolls EM schema kommer uppdateras med lag i slutspelsmatcherna så fort lagen som avancerar dit blir klara.

📆 Schemat för EM-gruppspelet

Gruppspelet i Europamästerskapet 2022 startar den 6 juli med den allra första matchen i grupp A. Samma grupp fortsätter sedan dagen därpå innan Grupp B tar över den 8 juli med två gruppspelsmatcher. Grupp C, där Sverige spelar, inleder sin EM-resa den 9 juli och Grupp D kommer först in i leken den 10 juli.

Efter de inledande gruppspelsomgångarna så spelas ytterligare två gruppspelsmatcher varje dag fram till och med den 18 juli, där det alltid finns två matcher att följa. Under den första och andra omgången spelas inga matcher samtidigt, vilket gör det enklare att hänga med i allt som sker under turneringen. I den sista omgången ökar spänningen och då spelas matcherna inom respektive grupp samtidigt, allt för att inget lag ska kunna spela på ett visst sätt för att kunna få fram ett önskvärt resultat i tabellen. Matchtiderna som gäller genomgående för hela gruppspelet är 18:00 och 21:00 svensk tid.

🏅 Schemat för EM-slutspelet

Många föredrar gruppspelet och de många matcherna att följa efter varandra, men det är i slutspelet som allting ska avgöras. Slutspelet i Europamästerskapet 2022 startar den 20 juli med den allra första kvartsfinalen. Därefter följer de andra matcherna på datumen den 21, 22 samt 23 juli. De fyra viktiga matcherna där antalet lag ska halveras spelas på varsin dag, vilket gör att varje möte får fullt fokus för den dagen. Avsparkstid i samtliga kvartsfinaler är 21:00 svensk tid. Städerna som får äran att hålla i dessa möten är Brighton & Hove, London, Wigan & Leigh samt Rotherham.

Semifinalerna spelas sedermera den 26 juli i Sheffield och den 27 juli i Milton Keynes. Precis som fölr kvartsfinalerna är det avsparkstid klockan 21:00 för semifinalerna. Därefter så vet vi vilka två lag som har säkrat medalj i sommarens EM, och därmed kommer att mötas i den stora finalen på Wembley Stadium, som spelas den 31 juli. Detta möte inleds i sin tur klockan 18:00 svensk tid och blir därmed en perfekt söndagsunderhållning för hela familjen.

Vägen till fotbolls EM 2022 – Så kvalificerade sig lagen

Kvalet till EM bestod av nio stycken kvalgrupper ute i Europa. De bästa lagen i varje grupp gick direkt vidare till EM, däribland Sverige. Sedan gick de tre bästa grupptvåorna vidare till EM, också med en gång. Övriga sex grupptvåor fick i sin tur spela playoff om de tre sista platserna till mästerskapet. Nedan listar vi hur samtliga lag tog sig till mästerskapet.

Grupp A:

 • England (värdnation)
 • Österrike (vidare som en av tre bästa grupptvåor)
 • Norge (vinnare av kvalgrupp C)
 • Nordirland (vidare via playoff)

Grupp B:

 • Tyskland (vinnare av kvalgrupp I)
 • Spanien (vinnare av kvalgrupp D)
 • Danmark (vinnare av kvalgrupp B)
 • Finland (vinnare av kvalgrupp E)

Grupp C:

 • Nederländerna (vinnare av kvalgrupp A)
 • Sverige (vinnare av kvalgrupp F)
 • Schweiz (vidare via playoff)
 • Portugal (förlorade playoff mot Ryssland, tog deras plats när laget diskades)

Grupp D:

 • Frankrike (vinnare av kvalgrupp G)
 • Italien (vidare som en av tre bästa grupptvåor)
 • Belgien (vinnare av kvalgrupp H)
 • Island (vidare som en av tre bästa grupptvåor)

📺 Se fotbolls-EM på TV – De sänder fotbolls-EM 2022

Europamästerskapet kommer att sändas av både Sveriges Television och TV4. Precis som till andra stora mästerskap så har de båda ett gott samarbete, där man kommer att dela upp EM-matcherna mellan varandra. Om man ser till Sveriges matcher kommer TV4 sända två av tre gruppspelsmatcher, matcherna mot Nederländerna och Portugal, medans SVT får visa mötet med Schweiz. Skulle laget avancera till slutspelet fortsätter kanalerna dela matcherna mellan varandra, där SVT har första tjing på kvartsfinalen.

SVT har sin streamingtjänst SVT Play att tillgå men kommer också att visa fotboll i sina tv-kanaler, bland annat SVT 1 och SVT 2.

TV4 och C More tillhör samma ägare i Telia och på C More så kan du streama EM-fotbollen medan även TV4 och andra kanaler kommer att sända de stora matcherna, däribland de svenska matcher som kanalen har rättigheter till.

📣 Diskutera Fotbolls EM 2022

I vårat kommentarsfält nedan är det många fotbollsfantaster som delar med sig av sina tankar kring turneringen. Tveka inte att delta i diskussionerna, men vi uppskattar att du håller en god ton och gärna hjälper till att svara på frågor från våra medlemmar.

Annons: ⇢ ComeOn- 1000 SEK oddsbonus på Fotbolls-EM

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

4 kommentarer

 1. Hans.Carlsson 12 juli, 2022 vid 19:26 - Svara

  Sve behöver vinna sina kvarvarande matcher,för i denna grupp så blir målen väldigt viktiga eftersom det kommer avgöras där.Och spelar inte Sve bättre än dom har gjort så blir det hej då för Sve.Lagen som är med EM är mycket bra landslag så det går inte att säga att vi hade ingen bra dag för då åker dom ut.Så se till att spela den fotboll som ni kan.Ni är rankad 2 i världen.Visa det.

 2. Ingela Berggren 9 juli, 2022 vid 15:33 - Svara

  Jag tror på vinst för tjejerna. Någon som vet om de landar i Göteborg eller Stockholm när de kommer hem med guldet.
  Vill överraska med en resa för att fira dom! 😊

 3. Hans Larsson 13 april, 2022 vid 08:12 - Svara

  Hej!

  För Ryssland verkligen vara med i EM. De är ju just nu uteslutna från annan idrott.

  M v h

  Hans Larsson

  • Hampus Kjellberg 13 april, 2022 vid 10:00 - Svara

   Hej Hans!

   UEFA och Fifa har varit tydliga på punkten att Ryssland är uteslutna ur deras tävlingar från och med nu och framåt. Det som de inte har gjort är dock att helt ersätta Ryssland till sommarens EM. Vilket gör att Ryssland fortfarande ligger i spelschemat och ses som en del av Sveriges grupp då inget annat har kommunicerats.
   Men förhoppningsvis så får vi snarast besked om vilka som ersätter ryskorna i EM. Då kommer informationen överallt att uppdateras.
   Tack för din fråga.
   Allt gott!

   /Redaktionen

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till toppen