Unibet

Uppdaterad 8 februari, 2021

Foto: Bildbyrån

Vilka är Sveriges drömmotståndare och mardrömsmotståndare i EM´s gruppspel? Då det finns många arrangörsländer så kommer de automatiskt att hamna i en specifik grupp och därmed kan jag inte komponera fritt en dröm och mardrömsgrupp utan måste ta hänsyn till dessa. Här kommer min drömgrupp och mardrömsgrupp.

Sveriges drömgrupp

Grupp A
Italien
Polen
Sverige
Finland

Varför skulle jag välja att Sverige hamnar i en grupp med Italien? Att få minst en riktigt tuff motståndare är oundvikligt och Sverige har lyckats slå Italien i playoffen till VM för 2 år sedan.

Ifrån Seedningsgrupp 2 så tror jag att Polen skulle vara en ideal motståndare, ett lag som Sverige har väldigt goda chanser att slå. Sedan den största anledningen till att hamna i grupp A är att få möta Finland. Ett derby är inget som jag skulle tacka nej till.

Sveriges mardrömgrupp

Även om Sverige spelade bra mot Spanien senast så vet vi alla att spanjorerna har en växel till och kan enkelt avfärda Sverige, precis som de gjorde i första kvalmatchen då de vann med 3-0.

Frankrike är ett lag som ibland svajar annars så ser de starka ut och gick nästan obesegrade ur kvalet. Irland är ett lag som kan vara luriga och är det något lag som kan överraska så är det dem.

Grupp E
Spanien
Frankrike
Sverige
Irland

Vinner Sverige EM 2020?

SNABBARE GER DIG 101 GÅNGER PENGARNA PÅ ATT SVERIGE VINNER EM 2020!

SPELA ATT SVERIGE VINNER EM HOS snabbare!

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Hur ser er drömgrupp och mardrömsgrupp ut?

Artikeln är skriven av:

Anders Granström – Ansvarig utgivare & Sportjournalist
anders@em-fotboll.se
073-9917157

>> Läs mer om mig här