Tjuvlyssna på EM-låten

Publicerad:

Ikväll släpps officiella EM-låten “Hjärtan Av Guld” av och med Albin Johnsén. Redan nu kan du tjuvlyssna på den här.

När Sverige tar emot USA på Gamla Ullevi i Göteborg ikväll är det premiär för den officiella EM-låten “Hjärtan Av Guld” av och med Albin Johnsén. Låten ska lyfta vårt damlandslag i EM i Nederländerna i augusti.

– Jag fick gåshud när jag hörde den första gången. Den gick rakt in i hjärtat, säger den svenska landslagsstjärnan Kosovare Asllani.

Nu kan du tjuvlyssna på EM-låten här>>>

Det var damlandslagets Kosovare Asllani som tog initiativet till låten.

– Albin har en grym förmåga att sätta ord på känslor i sina låtar. Han var den förste jag tänkte på. Jag vet även att han är en väldigt genuin och jordnära människa så jag är väldigt glad att han ville hjälpa oss med EM-låten. Jag fick gåshud första gången jag hörde den, den gick rakt in i hjärtat, säger hon.

Albin, som slog igenom stort med låten “Min soldat” är stolt över att ha fått förtroendet.

– När laget hörde av sig blev jag glad. Jag själv älskar verkligen fotboll, men det kändes också rätt när jag fick höra att deras fokus handlade om gemenskap och inkludering, säger Albin Johnsén och fortsätter:

– Hjärtan Av Guld handlar om att fortsätta kämpa när allting känns hopplöst och att följa sina drömmar och aldrig ge upp. Landslaget visar ju gång på gång att budskapen också är deras och det ska bli spännande att följa deras EM-resa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.