Bet365

Uppdaterad 14 maj, 2021

Idag släpps den officiella låten för sommarens fotbolls EM. Det är den holländska DJ:n och producenten Martin Garrix som ligger bakom låten, som han framför tillsammans med U2-profilerna Bono och The Edge.

Låten som har fått namnet We are the people har en text som handlar om utmaningarna som världen får möta, samt de vägar som vi tillsammans försöker finna för att lösa dessa.

”Att skapa musiken till en av de största sporthändelserna i världen tillsammans med Bono och The Edge har varit en otrolig upplevelse. Jag är väldigt stolt över det vi har gjort och glad över att äntligen få dela det med världen”, säger Garrix i ett pressmeddelande.

Låten presenterades för världen för första gången under gårdagen, då den spelades upp på stora skärmar utan för Wembley Stadium i London, där den stora finalen kommer att avgöras om drygt två månader. Garrix ligger även bakom annan musik som kommer att framföras under turneringen, bland annat när spelarna går in på planen samt under tv-sändningarna.

I spelaren nedan kan du lyssna på låten. Nästa fredag kommer Sveriges egen EM-låt Flaggan i topp att släppas. Bakom denna står artisterna Anis Don Demina och SAMI.


Irland - Nordirland