Anderssons trupp mot Ryssland och Slovakien

/, Nations League/Anderssons trupp mot Ryssland och Slovakien

Anderssons trupp mot Ryssland och Slovakien

Foto: Bildbyrån

Janne Andersson har nu presenterat den trupp av spelare som kommer att ställa upp för Sverige i de två stundande oktober-matcherna. Ofta brukar truppen som presenteras inte innehålla speciellt många överraskningar, men den här gången var dessa hela fyra stycken. Truppen i sig består av 25 namn som är följande:

Målvakter:
Robin Olsen, Kristoffer Nordfeldt och Karl-Johan Johnsson

Försvarare:
Ludwig Augustinsson, Andreas Granqvist, Pontus Jansson, Emil Krafth, Mikael Lustig, Victor Nilsson Lindelöf och Martin Olsson

Mittfältare och anfallare:
Sebastian Andersson, Jimmy Durmaz, Albin Ekdal, Emil Forsberg, Oscar Hiljemark, Sebastian Larsson, Marcus Rohdén, Gustav Svensson, Kristoffer Olsson, Marcus Berg, Viktor Claesson, John Guidetti, Isaac Kiese Thelin, Mikel Ishak och Kristoffer Peterson

Jämfört med september-truppen så tillkommer alltså Sebastian Andersson, Mikael Ishak, Kristoffer Olsson och Kristoffer Peterson som nya namn. För Peterson blir det debut i A-laget. Samtidigt utgår Filip Helander, Robin Quaison, Ken Sema och Sam Larsson.

Det första mötet sker nästa torsdag och är lagets andra match i Nations League, där man spelar mot Ryssland på bortaplan. I ligan jagar man sina första poäng, vilka är otroligt viktiga för att inte riskera att falla ur divisionen. Veckan därpå tar man emot Slovakien på Friends Arena för en vänskaplig träningslandskamp.

Sofie Hansson

Av |2018-10-03T14:47:15+00:003 oktober, 2018|Landskamper, Nations League|0 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng