Expekt

Foto: Bildbyrån

Under året som kommer spelar de svenska herrarna fem EM-kvalmatcher på svensk mark, närmare bestämt på Friends Arena i Solna. De första matcherna sker redan under våren och idag öppnar Svenska Fotbollsförbundet upp sin försäljning av biljetter till dessa möten.

Matcherna som det handlar om är den allra första kval-matchen som sker mot det rumänska landslaget. Datumet för matchen är lördagen den 23 mars, vilken även är den enda hemmamatchen på en lördag för laget. Just matcherna som spelas under helgen brukar vara extra attraktiva då även fans som har långa sträckor att resa har möjligheten att ta sig till nationalarenan. Den andra matchen som du nu kan köpa biljetter till är matchen mot Malta som äger rum på klämdagen fredagen den 7 juni.

För att få tag på biljetter gäller det att du är medlem i Supporterklubben, vilket du kan bli via förbundens hemsida. Du kan här även köpa en säsongsbiljett som ger dig inträde till Sveriges samtliga hemmamatcher under året. För dig som inte är medlem i Supporterklubben kommer biljetterna till de två matcherna mot Rumänien och Malta att bli tillgängliga först i nästa vecka, den 5 februari.

Uppdaterad 16 oktober, 2023