Expekt

Marcus Birro fortsätter att tippa på EM 2024 tillsammans med EM-fotboll.se, i ett partnerskap med Nya Expekt. Näst på tur är samtliga åttondelsfinaler i mästerskapet, där Expekt-ambassadören tror på en skräll i den sista åttondelen.
– Sloveniens försvarsspel är bland det vackraste jag sett, säger Birro.

Betta med Birro är tillbaka. Efter gruppspelets alla omgångar väntar nu åttondelsfinaler i fotbolls EM 2024. EM-fotboll.se har i ett samarbete med Nya Expekt och Marcus Birro tagit fram 1X2-spel för varje åttondelsfinal i Tyskland med hjälp av experten. Birro, som är och alltid har varit frispråkig och modig, vågar tro på att Slovenien tar Portugal till förlängning eller straffar då han tar ett kryss i den matchen.

Men han vågar inte tro att hans Italien skulle åka ut redan i åttondelsfinal, när deras halva i slutspelsträdet är vidöppen ända in till final. Rak tvåa på Italien trots toppmotståndet Schweiz i åttondelsfinal.

– Det blir en röst med hjärtat där, säger Marcus Birro till EM-fotboll.se.

Åttondelsfinalerna i fotbolls-EM 2024 spelas mellan lördagen den 29 juni och tisdagen den 2 juli. Gå in till Nya Expekt för att hitta de bästa oddsen i mästerskapet.

Expekt
  • Upp till 1 500 kronor i matchat gratisspel

  • Om. krav: Utan omsättningskrav

  • Läs mer om regler & villkor

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Åttondelsfinalerna i Fotbolls EM 2024

Notera att 1X2 gäller matcher under ordinarie tid, vilket också oddsen anspelar på. Oddsen förändras om man ska spela på vinst efter ordinarie matchtid plus möjlig förlängning/straffläggning. Vid seger för ”hemmalaget” blir det en 1:a. Vid seger för bortalaget spelar man en 2:a och vid oavgjort spelar man kryss. När Marcus Birro väljer ”2” på Schweiz vs Italien så innebär det exempelvis italiensk seger.

Lördag 29 juni – 18:00
Schweiz – Italien

Birros spel: 2

”Blir en röst med hjärtat. Italien hade stora problem mot Schweiz under VM-kvalet till Qatar. Sedan dess har alplandet tagit kliv. Italiens stora förtjänst så här långt är den moraliska resningen, attityden, att både vända och mot Albanien efter det tidiga chockmålet, och givetvis det sena avgörandet mot Kroatien. Forza Gli Azzurri!”

Schweiz-Italien

Expekt
1
X
2

ÖVER 2.5 MÅL I SCHWEIZ-ITALIEN

Lördag 29 juni – 21:00
Tyskland – Danmark

Birros spel: 1

”Det är märkligt med svenskars inställning till Danmark. Jag håller verkligen på Danmark men givetvis vinner Tyskland detta”.

Tyskland-Danmark

Expekt
1
X
2

TYSKLAND GÖR MÅL I BÅDA HALVLEKAR

Söndag 30 juni – 18:00
England – Slovakien

Birros spel: 1

”Alla verkar avsky England. Inte minst England själva. Det här laget borde ha så mycket mer att bevisa och jag tror de vinner mot Slovakien rätt enkelt.”

England-Slovakien

Expekt
1
X
2

JUDE BELLINGHAM GÖR MÅL MOT SLOVAKIEN

Söndag 30 juni 21:00
Spanien – Georgien

Birros spel: 1

”Allt annat än en överlägsen seger är en gigantisk skräll.”

Spanien-Georgien

Expekt
1
X
2

BÅDA LAGEN GÖR MÅL

Måndag 1 juli – 18:00
Frankrike – Belgien

Birro spel: X

”Herregud vad krampaktigt det varit för de här två lagen. Oavgjort och sedan straffar är mitt tips.”

Frankrike-Belgien

Expekt
1
X
2

KYLIAN MBAPPÉ GÖR MÅL

Måndag 1 juli – 21:00
Portugal – Slovenien

Birros spel: X

”Ronaldo såg ut som en rockstjärna på avtändning mot Georgien. Sloveniens sätt att spela försvarsspel är bland det vackraste jag sett.”

Portugal-Slovenien

Expekt
1
X
2

BÅDA LAGEN GÖR MÅL

Tisdag 2 juli – 18:00
Rumänien – Nederländerna

Birros spel: 1

”Får man hoppas och tro på en skräll här? Ja, det får man.”

Rumänien-Nederländerna

Expekt
1
X
2

RUMÄNIEN GÅR VIDARE TILL KVARTSFINAL

Tisdag 2 juli – 21:00
Österrike – Turkiet

Birros spel: 1

”Riktigt häftig drabbning detta. Österrike vann sin grupp och har imponerat under flera år vid det här laget. Turkiet bärs fram av supportrarna från Turkiet som bor i Tyskland. Kan så klart också bli kryss och avgöras i förlängning eller straffar.”

Österrike-Turkiet

Expekt
1
X
2

UNDER 2.5 MÅL I MATCHEN

Uppdaterad 4 juli, 2024