Uppdaterad 19 juli, 2023

UEFA har nu presenterat de två arenor som ska stå värdar för varsin UEFA Conference League-final säsongen 2023/24 och säsongen 2024/25. Finalerna spelas i Grekland och i Polen.

UEFA Europa Conference League, snart bara UEFA Conference League, har sett två finaler spelas i turneringens hittills korta historia när Arena Kombetare i albanska Tirana anordnade den första innan Fortuna Arena i tjeckiska Prag stod värdar för finalen 2022/23. Inför kommande säsong (2023/24) har nu Europeiska Fotbollförbundet (UEFA) presenterat värdarna för finalerna för de två kommande Conference League-turneringarna.

Finalen säsongen 2023/24 kommer att spelas i Greklands huvudstad Aten och på arenan Agia Sophia Stadium som till vardags är hemmaplan för storklubben AEK Aten. Nästkommande final, säsongen 2024/25, kommer att anordnas på Stadion Wroclaw i en av Polens absolut finaste städer. Den finalen blir den första som inte spelas i en europeisk huvudstad.

Kommande finaler efter dessa säsonger är ännu inte spikade men nu har åtminstone Conference League-älskarna och framför allt Conference League-lagen två resmål att sikta på under de kommande säsongerna.