Det blev så jämt som man kunde tänka sig, det krävdes övertid för att avgöra matchen. Det var de små misstagen som avgjorde denna match som Nederländerna vinner med 3-1.

England tog ledningen genom straff i 32:e minuten. Rashford satte den säkert nere i högra hörnet.

Matchens andra mål kom genom en hörna i 73:e minuten. De Ligt nickade in kvitteringen och det var nu 1-1.

England fick ett mål bortdömt efter VAR-situation i 83:e matchminuten. Det dömdes till offside. Bara minuter senare så använd VAR för att kontrollera möjlig straff i Englands zon, men även denna ”dömdes bort”.

Mot slutet av matchen var England det lag som mest tryckte på, men matchen går till övertid.

Engelsk försvarare ”schabblar” med bollen som fångas upp av Nederländerna. Skott mot mål som målvakten tar, returen är Promes på först, men den studsar på engelska försvarens ben och går i mål. Nederländerna hinner också med att göra 3-1 och det blev matchens slutresultat

Nederländerna är klara för final och möter Portugal på söndag.

Domare: Turpin C. (Fra),
Spelplats: Estádio D. Afonso Henriques (Guimarães)