Play-offen startar idag

//Play-offen startar idag

Play-offen startar idag

Idag gÄr startskottet för ett par intensiva dagar dÀr Ätta förhoppningsfulla landslag ska bli till fyra. Vinnarna fÄr en varsin plats i nÀsta sommars stora EM-mÀsterskap, medans förlorarna fÄr följa det hela hemifrÄn. Mötet som vi svenska supportrar sjÀlvklart ser fram emot Àr det mellan Sverige och Danmark, men vi fÄr vÀnta till lördag kvÀll för detta. Dessförinnan ska sex andra lag pÄbörja sin sista kamp mot Frankrike.

Dagens möte sker i Oslo mellan Norge och Ungern, som sedan spelar sin returmatch i Budapest pÄ söndag. Det norska landslaget lyckades under kvalet plocka med 19 poÀng efter sex vinster, medan Ungern fick med sig 16 poÀng och fyra vinster. För Ungern Àr det första gÄngen man Àr med i play-off-sammanhang, medans Norge varit med en gÄng tidigare. Detta var mot Spanien inför EM 2004, dÄ man fick se sig besegrade med 5-1 efter mötet.

Matchen visas pÄ svensk tv i Kanal 9 med start 20.45.

Av |2017-07-10T14:48:39+00:0012 november, 2015|EM-kvalet|0 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att du fortsÀtter att anvÀnda denna sajt sÄ godkÀnner du anvÀndningen av Cookies. Mer info

Vi anvÀnder cookies för att anpassa innehÄllet och annonserna till anvÀndarna, tillhandahÄlla funktioner för sociala medier och analysera vÄr trafik. Vi vidarebefordrar information om din anvÀndning av vÄr webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

StÀng