Play-offen startar idag

//Play-offen startar idag

Play-offen startar idag

Idag går startskottet för ett par intensiva dagar där åtta förhoppningsfulla landslag ska bli till fyra. Vinnarna får en varsin plats i nästa sommars stora EM-mästerskap, medans förlorarna får följa det hela hemifrån. Mötet som vi svenska supportrar självklart ser fram emot är det mellan Sverige och Danmark, men vi får vänta till lördag kväll för detta. Dessförinnan ska sex andra lag påbörja sin sista kamp mot Frankrike.

Dagens möte sker i Oslo mellan Norge och Ungern, som sedan spelar sin returmatch i Budapest på söndag. Det norska landslaget lyckades under kvalet plocka med 19 poäng efter sex vinster, medan Ungern fick med sig 16 poäng och fyra vinster. För Ungern är det första gången man är med i play-off-sammanhang, medans Norge varit med en gång tidigare. Detta var mot Spanien inför EM 2004, då man fick se sig besegrade med 5-1 efter mötet.

Matchen visas på svensk tv i Kanal 9 med start 20.45.

Av |2017-07-10T14:48:39+00:0012 november, 2015|EM-kvalet|0 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng