Bet365

Uppdaterad 30 september, 2021

Foto: Bildbyrån

Idag sparkar kvalet till fotbolls EM 2020 igång med sina allra första matcher. Under året kommer Europas landslag spela en mängd viktiga matcher, där poängen som jagas avgör deras medverkan i den slutliga turneringen. Många brukar vara intresserade av att följa med i dessa matcher i den här guiden har vi sammanställt all information kring hur du på bästa sätt kan följa EM-kvalet.

Här i Sverige är det TV4 som har rättigheterna till turneringen. Utvalda matcher kommer att visas i deras, men för den som vill följa allt som sker är C More källan som gäller. Här kan du streama samtliga 50 matcher som spelas under den kommande veckan. För att kunna följa EM-kvalet hos dem gäller det att du har paketet C More Mycket Sport som kostar 199 kronor i månaden. Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang och får förutom EM-kvalet tillgång en mängd andra matcher samt filmer och serier.

Följ Sveriges matcher i EM-kvalet

Det svenska landslaget kommer att ställa sig på planen först på lördag, då man tar emot Rumänien på Friends Arena. Efter det väntar en resa till Oslo där man möter Norge på tisdag. Båda dessa matcher kommer att visas i TV4, samt gå att streama via C More.

I Sveriges grupp ses Norge och Spanien som de tuffaste motståndarna i kampen om EM-platserna. Strax efter att Sveriges match på lördag är slut kommer dessa lag mötas i en otroligt viktig match som i slutändan kan ha inverkan på Sveriges avancemang. Även denna match kommer att visas på tv.


Irland - Nordirland