Uppdaterad 15 september, 2021

 MATCH: Irland – Danmark

 SPELTIPS: Oavgjort

 SPELSTOPP: 20:45 18/11

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: 888sport

Odds   

3.35
888
SPELA HÄR!

Grupp D ska avgöras och vilken dramatik vi har att se fram mot. Irland mot Danmark och båda lagen har fortfarande chansen att ta sig till EM via kvalet. Hemmaseger och Irland är vidare, oavgjort eller bortaseger och Danmark tar EM-platsen. 

Inför sista omgången är grupp D fortfarande öppen och tre lag slåss om två platser. Schweiz ska åka till Gibraltar och möta gruppens slagpåse, Gibraltar har 0 poäng än så länge och ingen räknar med något annat än att Schweiz åker dit och vinner sin match och tar sig till EM. Detta gör att den andra platsen i gruppen är vigd till något av lagen Irland och Danmark, att dessa två lagen möts i sista omgången sätter allt på sin spets.

Irland har på något märkligt sätt lyckats ta hela 11 poäng under kvalet trotts att laget bara har producerat 6 mål på 7 matcher. Danmark å andra sidan har allt i egna händer in för sista matchen, laget går vidare på oavgjort eller seger.

Ska man se till Irlands målfacit i matcherna som har spelats hemma i Dublin så kommer det bli en målsnål match, ingen av matcherna av de 10 senaste matcherna som Irland har spelat på hemmaplan har slutat med mer än 2.5 mål.

Jag väljer dock att placera mitt spel på att det blir oavgjort i matchen, detta för att Irland framåt är svaga och bakåt är man ramstarka och har endast släppt in 4 mål under kvalet. Lägg där till att Danmark inte behöver vinna matchen utan är nöjda med oavgjort så är det upplagt för en stängd match med få målchanser där Danmark väljer att spela på säkerhet och ett 0-0 resultat är väl inte alls omöjligt.

Oddset på att det blir oavgjort i matchen är 3.35 vilket jag anser vara ett väldigt bra odds hos 888sport.

Speltips: Oavgjort i matchen

Jag väljer att spela på oavgjort i matchen för att:

  • Danmark blir klara för EM vid minst oavgjort

  • Irland har endast gjort 6 mål och släppt in 4 mål under kvalet.

  • Senaste matchen mellan lagen slutade 1-1

Spela Oavgjort hos 888sport

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här