Tipsduellen 18/6

SPELSTOPP: 20:55

SPELBOLAG: Snabbare

50 kronor
1. England – Skottland 1
2. Ungern – Frankrike 2
3. Portugal – Tyskland 2
4. Spanien – Polen 1
5. Schweiz – Turkiet 1
6. Italien – Wales 1
7. Ukraina – Österrike 1
8. Nordmakedonien – Nederländerna 2
9. Ryssland – Danmark 1
10. Finland – Belgien 1
Till Tipsduellen

Tipsduellen är Sveriges nya poolspel. Här ska du tippa hemmaseger (1) eller bortaseger (2) på tio utvalda matcher. Tipsduellen är det nya tipset utan kryss. Det vill säga att slutar en match oavgjort så blir det vinst oavsett vad du spelat på den matchen. Tipsduellen har även en fast summa på 50 kronor för att delta så alla spelar på samma villkor! För att vinna pengar i Tipsduellen så gäller det att pricka in alla tio rätt. Häng med i vår analys av Sveriges nya poolspel som har en vinstutbetalning på hela 82,5 procent. Är du ensam vinnare är du garanterad en jackpot på minst 1 miljon kronor!

För att kunna delta i Tipsduellen behöver du skapa ett konto på Snabbare.com. Bli medlem här!

⏰ Spelstopp: 20:55

💰 Spiken! – Italien

💣 Skrällen! – Ukraina

1. England – Skottland 1

En match som säkerligen kommer bli mycket känslor! Men rent spelmässigt så tror jag inte Skottland har en chans mot England. Det råder stor klasskillnad! På alla postioner! Etta!

2. Ungern – Frankrike 2

Ungern stod upp riktigt bra mot Portugal! Ungern spelar verkligen för sitt land. Inget snack! Portugal kunde till slut vinna efter några mardrömsminuter av Ungern! Nu ställs man mot ett riktigt skickligt Frankrike, och det ska inte kunna störa detta Frankrike. Dem kunde störa Portugal väldigt länge, men jag håller Frankrike ex antal snäpp vassare! Tvåa!

3. Portugal – Tyskland 2

Tuff match, kan egentligen gå hur som helst. Men jag går på magkänslan och säger Tyskland! Tycker verkligen att Tyskland känns vassare än Portugal. Tyskland vet mycket väl vilka två spelare dem måste sätta extra press på! Ronaldo och Bruno.! Tvåa!

4. Spanien – Polen 1

Vilken press Spanjorerna hade på Sverige! Helt otroligt att det bara vart 0-0 i matchen. Dem skapade extremt mycket, men lyckades inte göra mål. Polen åkte på tung poängtapp mot Slovakien. Men jag räknar iskallt med att Spanien reser sig på än gång och tar 3poäng mot Polen. Polen imponerade inte alls mot Slovakien. Extremt fantasilöst i anfallspelet! Etta! Och veckans spik i mina ögon!

5. Schweiz – Turkiet 1

Tycker Schweiz hade det riktigt svårt att få till det ordentligt mot Wales. Många av dem lite mer tongivande spelarna kom inte alls till rätta i den matchen! Turkiet förlorade mot ett heltaggat i Italien och dem fick ju inte låna bollen särskilt länge! Tror ändå Schweiz drar det längsta strået! Men, det kan faktiskt gå hur som helst i den här matchen! Går på magkänslan och säger etta!

6. Italien – Wales 1

Italien är det lag som har imponerat mest på mig hittills den här turneringen! Immobile och Insigne löser detta utan vidare bekymmer! Grymt spel i anfallet och oerhört bra defensiv! Italien kommer gå väldigt långt i år! Etta!

7. Ukraina – Österrike 1

Ukraina är det lag jag höjt varningens finger inför den här turneringen! Tycker dem faktiskt gör en riktigt bra mot mot Nederländerna! Hämtade upp ett 0-2 underläge i matchen mot Nederländerna, men tappade till slut i 85.e minuten! Tror Österrike får väldigt svårt mot Ukraina,med tanke på vilka problem dem hade mot Nordmakedonien. Etta!

8. Nordmakedonien – Nederländerna 2

Nederländerna visade prov på riktigt bra anfallsspel och man fick också se hur viktig en spelare som Wijnaldum är för Nederländerna. Det var faktiskt riktigt kul och se Nederländerna rulla boll mot Ukraina. Riktigt kul anfallsfotboll! Här ser jag inte hur Nordmakedonien ska kunna skrälla. Etta!

9. Ryssland – Danmark 1

Vet inte alls hur läget i Danmarks trupp är med tanke på Christian Eriksen, men det är ett stort tapp för laget. Deras bästa spelare som drabbas av ett hjärtstopp. Svårt och säga hur Danmark reser sig efter detta. Ryssland åkte på en förväntad förlust mot Belgien. Jag tror faktiskt Ryssland kan skrälla i den här matchen. I vanliga fall hade jag gått på dansk seger, men Danmark har fått ett extremt stort tapp i sitt lag. Etta och får bli veckans skräll!

10. Finland – Belgien 2

Tycker det var riktigt kul för Finland att få en seger i sin första EM-match! Men här tar det stopp! Belgien var långa stunder outstanding mot Ryssland och kommer säkerligen segra med några måls marginaler i den här matchen! Solklar tvåa!

Till Tipsduellen

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Uppdaterad 15 september, 2021