Tipsduellen 8/5

SPELSTOPP: 14:55

SPELBOLAG: Snabbare

50 kronor
1. IFK Göteborg – Häcken 2
2. Dortmund – Leipzig 1
3. Barcelona – Atlectico Madrid 1
4. Man City – Chelsea 1
5. Fiorentina – Lazio 2
6. Degerfors – Djurgården 2
7. Aston Villa – Man United 2
8. West ham – Everton 2
9. Juventus – Milan 1
10. Real Madrid – Sevilla 1
Till Tipsduellen

Tipsduellen är Sveriges nya poolspel. Här ska du tippa hemmaseger (1) eller bortaseger (2) på tio utvalda matcher. Tipsduellen är det nya tipset utan kryss. Det vill säga att slutar en match oavgjort så blir det vinst oavsett vad du spelat på den matchen. Tipsduellen har även en fast summa på 50 kronor för att delta så alla spelar på samma villkor! För att vinna pengar i Tipsduellen så gäller det att pricka in alla tio rätt. Häng med i vår analys av Sveriges nya poolspel som har en vinstutbetalning på hela 82,5 procent. Är du ensam vinnare är du garanterad en jackpot på minst 1 miljon kronor!

För att kunna delta i Tipsduellen behöver du skapa ett konto på Snabbare.com. Bli medlem här!

⏰ Spelstopp: 14:55

💰 Spiken! – Djurgården

💣 Skrällen! – Everton

1. IFK Göteborg – Häcken 2

Här väljer jag att gå på min magkänslan i detta Göteborgsderby! Inget av lagen har imponerat på mig, särskilt inte ”Änglarna” med sina vassa nyförvärv. Och jag tänker främst på deras senaste match. Göteborg fick inte alls till det mot Halmstad och såg stundtals väldigt ofokuserade ut, de förlorade dessutom matchen innan mot Degerfors. Häcken däremot gjorde en, in mina ögon, jättebra insats mot Bajen och fick med sig en poäng. Förlorade matchen innan det mot Sirius, men va nära att tvåla dit Malmö i matchen innan dess. Tycker Häcken stundtals har spelat riktigt,riktigt bra i sina matcher. Här någonstans känner jag att det är väldigt öppet men att Häcken mycket väl kan ta sin första seger!

2. Dortmund – Leipzig 1

Den kanske svåraste matchen på kupongen. Leipzig bara imponerar och imponerar! Mest av skulle jag säga att det här är en säker ”Kryss match” men måste jag säga ett lag som vinner så går jag på Dortmund. Tycker formen är bättre på Dortmund och är det något Dortmund är bättre än Leipzig på, så är det att göra mål!

3. Barcelona – Atlectico Madrid 1

Inte något fan av lagen, men här är en superviktig sexpoängsmatch för Barcelona. Riktig måstematch för Barca om dom vill va med i racet. Atletico har haft en lång vila och vann med nöd och näppe i senaste matchen mot Elche. Elche missade en straff i 90+ och Atletico kunde vinna med 1-0. Imponerade inte alls, medans Barcelona vann och gjorde 3 mål på Valencia i sin senaste match (matchen slutade 3-2). Har de fått igång produktionen nu? Med kniven mot strupen så tror jag Barcelona löser detta!

4. Man City – Chelsea 1

Här blir det en försmak på Champions League finalen! Kan nog bli en ganska underhållande match. Chelsea kommer vilja behålla sin fjärdeplats i ligan som innebär CL spel nästa säsong. City kan säkra ligatiteln och de vinner! Tycker City har varit säsongens stora utropstecken. Varit outstanding i stort sett hela säsongen. Chelsea har ju verkligen kommit igång på allvar sen Lampard fick avgå, men här blir det för tufft tror jag. City vinner ligan i år, och tror även de kommer ta Champions League titeln.

5. Fiorentina – Lazio 2

Serie A är alltid svårtippat men man kan luta sig tillbaka och räkna med en Lazio seger här. Fiorentina har iskall form jämfört med Lazio som har sex segrar på sina sju senaste matcher. Fiorentina har varit väldigt ojämna under säsongen och har svårt att göra mål. Det här ska Lazio bara vinna.

6. Degerfors – Djurgården 2

 Här snackar vi om vad som på förhand faktiskt kan bli en underhållande match! Degerfors står stundtals upp väldigt bra, men är helt ärligt flera klasser sämre än Djurgården. Djurgården har inlett strålande den här säsongen. Fyra vinster på fyra matcher och besegrade självaste Malmö FF. Det är ju en solklar spik på Djurgården som måste stråla av självförtroende efter den matchen!

7. Aston Villa – Manchester United 2

Aston Villa har imponerat jättemycket på mig den här säsongen. Tycker det är riktigt starkt att kunna ligga på en tionde placering i Premier League om man ska jämföra plånböcker på dom nio lagen som ligger före dem. Tycker det är en ganska lurig match på förhand. Roma fick ju storstryk av ett United som vann med hela 6-2(!) men United vill definitivt behålla sin andraplacering i Premier League. Dem har nog räknat bort titeln även om det finns en mikroskopisk chans. Nä, här tror jag att United tar det men att de får kämpa för det. 0-1 , 1-2?

8. West ham – Everton 2

West Ham har haft en kanonsäsong, Everton började väldigt bra men ju längre säsongen har gått så har dem tappat lite. Kommer bli jämnt och stundtals stökigt. Helt öppet i mina ögon, men väljer att gå på magkänslan som säger Everton som generellt sett brukar kunna ställa till det för West Ham. Vid de fem senaste mötena så har Everton vunnit 3 av dem , 1 oavgjort och 1 seger för West Ham.

9. Juventus – Milan 1

Zlatans Milan har varit det stora utropstecknet i Serie A den här säsongen! MEN de har börjat tappa formen lite grann och haft lite skador här och där som stört i truppen. Juventus är Juventus och tror faktiskt ett kryss hade legat närmast men Juventus drar det längsta strået.

10. Real Madrid – Sevilla 1

Måstematch i Madrid! Madrid missa Champions League finalen och kan nu fokusera helt på ligan. Vinst är ett måste och de måste skaka av sig förlusten direkt mot Chelsea. Nu möter man ett Sevilla som va inne i en bra form men förlorade nu senast mot ett Athletico Bilbao med 1-0. Chockförlust om jag får säga det själv. Spelade stundtals uruselt och var väldigt fantasilöst. Men Sevilla är ju faktiskt också med i ligaracet, dock så kommer Real vara några nummer för stora. Det här ska Madrid vinna! Madrid har historiskt sett ganska enkelt mot Sevilla och statistiken brukar väl inte ljuga?

Till Tipsduellen

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.