Uppdaterad 4 juni, 2021

Tipsduellen 5/6

SPELSTOPP: 14:55

SPELBOLAG: Snabbare

50 kronor
1. Trelleborg – GIF Sundsvall 2
2. Öster – Norrby 2
3. Örgryte – IFK Värnamo 2
4. Ryssland – Bulgarien 1
5. Sverige – Armenien 1
6. Tampa Bay – Carolina 1
7. NY Islanders – Boston 2
8. Falkenberg – Västerås 1
9. Vegas – Colorado 1
10. Jönköpings Södra – Akropolis 2
Till Tipsduellen

Tipsduellen är Sveriges nya poolspel. Här ska du tippa hemmaseger (1) eller bortaseger (2) på tio utvalda matcher. Tipsduellen är det nya tipset utan kryss. Det vill säga att slutar en match oavgjort så blir det vinst oavsett vad du spelat på den matchen. Tipsduellen har även en fast summa på 50 kronor för att delta så alla spelar på samma villkor! För att vinna pengar i Tipsduellen så gäller det att pricka in alla tio rätt. Häng med i vår analys av Sveriges nya poolspel som har en vinstutbetalning på hela 82,5 procent. Är du ensam vinnare är du garanterad en jackpot på minst 1 miljon kronor!

För att kunna delta i Tipsduellen behöver du skapa ett konto på Snabbare.com. Bli medlem här!

⏰ Spelstopp: 14:55

💰 Spiken! – Sverige

💣 Skrällen! – Akropolis

För första gången i tipsduellen så är det inte enbart fotbollsmatcher som ska tippas. Den här helgens omgång innehåller även tre ishockeymatcher från NHL som finns med på kupongen.

1. Trelleborg – GIF Sundsvall 2

Två lag som förlorade i senaste omgången och är båda ute efter revansch. Här ger jag fördel för bortalaget GIF Sundsvall då jag tycker deras offensiv sticker ut och håller otroligt hög klass.

2. Öster – Norrby 2

Norrby har varit en positiv överraskning såhär långt i superettan. Laget placerar sig på en andra plats i tabellen och har redan besegrat flera förmodade topplag. Hemmalaget Öster har tappat formen och enbart en seger på de fem senaste matcherna. Skulle vilja säga en kryssmatch och med tanke på hur fördelningen ser ut vad andra spelat där det är fördel Öster så väljer jag att kliva åt andra hållet och spela Norrby.

3. Örgryte – IFK Värnamo 2

Nykomlingen IFK Värnamo är också ett lag som överraskat och imponerat såhär långt i superettan. Man toppar tabellen och har sedan förlusten i premiären enbart tappat en poäng. Hemmalaget Örgryte letar fortfarande efter ett vinnande koncept och man känns spretiga. Här väljer återigen att spela på bortalaget.

4. Ryssland – Bulgarien 1

Ryssland laddar upp inför VM mot Bulgarien. En match som enbart kan sluta på ett sätt. Dunderspik på Ryssland.

5. Sverige – Armenien 1

Sveriges sista genrep inför EM är mot Armenien på Friends Arena. Allt annat än en svensk seger vore en superskräll och det ska bara inte ske. Detta tycker jag är kupongens säkraste spik. Sverige kommer gå ut och vinna den här matchen så enkelt är det.

6. Tampa Bay – Carolina 1

I det soliga Florida kan Tampa Bay Lightning också koppla ett grepp om matchserien mot Carolina. Victor Hedman och hans gäng har en 2-1 ledning inför match 4, som spelas på hemmaplan. Tampa har sett hetare ut än Carolina på samtliga positioner och känslan här är att Andrei Vasilievskiy i Tampa-målet kommer att spika igen. Seger för Tampa Bay.

7. NY Islanders – Boston 2

Boston Bruins och New York Islanders möts i match 4 på Islanders hemmaplan. Boston Bruins har en 2-1 ledning i matchserien efter att Brad Marchand avgjort i förlängningen i match 3. Den offensiva kvaliteten som Boston besitter, samt det självförtroende de går in i match 4 med, kommer räcka till ännu en seger för att koppla ett rejält grepp om denna matchserie.

8. Falkenberg – Västerås 1

Falkenberg har haft det otroligt tungt under säsongen. Man var inför säsongen tippat topplag och många trodde att Falkenberg skulle kunna studsa tillbaka till allsvenskan. Men istället har man radat upp förluster och ligger sist i Superettan. Detta fick klubben att agera och tränaren fick lämna klubben. Detta tror jag kommer ge ny energi till laget och Falkenberg är ett betydligt bättre lag än att ligga sist i superettan. Är det nu vändningen kommer? Jag tror det och går därmed på att hemmalaget vinner matchen.

9. Vegas Golden – Colorado 1

Colorado har haft en strålande start på matchserien mot Vegas med två raka segrar på hemmaplan. Nu vänder dock hemmafördelen till Vegas, där fansen är maniska. Golden Knights är starka på hemmaplan och lyfts alltid av det tryck som uppstår. Match 3 i denna matchserie spelas redan under fredagen, vilket kan innebära att Vegas har kniven mot strupen under måndagsmatchen och blir tvingade till att vinna. Seger för Vegas är ett måste.

10. Jönköping Södra – Akropolis 2

Akropolis tog säsongens första seger i senaste omgången mot Falkenberg. Man har fortfarande inte vunnit på bortaplan i år och ändå väljer jag att spela på att Akropolis vinner den här matchen. Varför då undrar ni kanske? Jo för jag tycker att Akropolis med sitt lagbygge med en blandning av rutinerade spelare med både internationell och allsvensk rutin kombinerat med talanger är otroligt intressant och när väl allt klaffar tycker jag deras nivå är väldigt hög. Jönköping Södra har förvisso två raka segrar men har inte imponerat nämnvärt på mig. Kollar man även vad andra spelar så är Akropolis en kupong-rensare och här kan man vinna pengar om bortalaget skulle vinna.

Till Tipsduellen

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.