Tipsduellen 11/6

SPELSTOPP: 20:55

SPELBOLAG: Snabbare

50 kronor
1. Turkiet – Italien 2
2. Wales – Schweiz 2
3. Danmark – Finland 1
4. Belgien – Ryssland 1
5. England – Kroatien 1
6. Österrike – Nordmakedonien 1
7. Nederländerna – Ukraina 1
8. Skottland – Tjeckien 2
9. Polen – Slovakien 1
10. Spanien – Sverige 2
Till Tipsduellen

Tipsduellen är Sveriges nya poolspel. Här ska du tippa hemmaseger (1) eller bortaseger (2) på tio utvalda matcher. Tipsduellen är det nya tipset utan kryss. Det vill säga att slutar en match oavgjort så blir det vinst oavsett vad du spelat på den matchen. Tipsduellen har även en fast summa på 50 kronor för att delta så alla spelar på samma villkor! För att vinna pengar i Tipsduellen så gäller det att pricka in alla tio rätt. Häng med i vår analys av Sveriges nya poolspel som har en vinstutbetalning på hela 82,5 procent. Är du ensam vinnare är du garanterad en jackpot på minst 1 miljon kronor!

För att kunna delta i Tipsduellen behöver du skapa ett konto på Snabbare.com. Bli medlem här!

⏰ Spelstopp: 20:55

💰 Spiken! – Danmark

💣 Skrällen! – Sverige

Denna gången innehåller tipsduellen enbart matcher från Fotbolls-EM!

1. Turkiet – Italien 2 

Ganska så öppen match i mitt tycke, premiärmatch innebär allt som oftast mycket nervositet! Italien kommer med en riktigt stark trupp och anfallet ser sylvasst ut med spelare som Insigne och Immobile på topp för att nämna några! Detta Italien håller riktigt hög klass och jag ser det inte framför mig att Italien tappar poäng i den här matchen. Turkiet är lurigt lag med spelare som Calhanoglu och Burak Yilmaz. Men det råder stor klasskillnad i mina ögon! Vi kör tvåan! 

2. Wales – Schweiz 2

Schweiz håller jag högt och tror faktiskt att dem kan klämma dit några av stor nationerna, men att möta ett supertaggat Wales som besitter spelare som Ramsey, Bale, Daniel James och Ampadu som jag gillar skarpt! Det blir inte lätt. Tror utan tvekan att Wales kommer komma ut supertaggade, så räkna med en jämn match! Dock så tror jag Schweiz löser det, då deras defensiv är supertight och lär hålla ett extra öga på Bale. Vi kör tvåan igen! 

3. Danmark – Finland 1

Nordiskt möte och här råder det verkligen en stor skillnad mellan lagen. Danmark kommer dem också med en jättebra trupp och jag tror Finland kommer få det väldigt svårt mot dem övriga i gruppen. Jag spikar Danmark och dem får bli veckans spik!

4. Belgien – Ryssland 1

Ska bli kul och få se detta Belgien, som jag ser som en nation som kommer slåss om guldet på riktigt! Detta Belgien har några riktiga stjärnor i laget! Eden Hazard, Lukaku, Mertens, Meunier och De Bruyne! Hela laget råder stor klass! Ryssland kommer till EM med en trupp som består nästan bara av spelare från den ryska ligan. Inga större namn och dem kommer inte kunna slå detta Belgien! Vi kör ettan! 

5. England – Kroatien   1

Vilken match! Efter att ha kollat in Englands EM trupp, så känner jag personligen att det skulle vara väldigt svårt att ta ut en startelva med det underlaget! Det var väldigt många år sedan jag såg ett så starkt lag på pappret som England visar upp! Kolla bara anfallet! Kane, Sterling, Sancho, Grealish, Foden, Calvert-Lewin, Rashford och Saka! Visst, England har inte direkt någon vinnarkultur när det kommer till mästerskap det senaste åren. Men wow vilket lag! Kroatien har ju en jättestark trupp dem också och är alltid svårspelade! Men här går jag på England! Etta! 

6. Österrike – Nordmakedonien 1

Här kommer vi till en klockren spik! Österrike ska vinna denna match alla dagar i veckan. Nordmakedonien blir en slagpåse i den här gruppen och ska Österrike kunna drömma om ett slutspel, ja. Då är detta en måstematch! Spik på ettan! 

7. Nederländerna – Ukraina  1

Nederländerna har man inte pratat om så mycket innan det här mästerskapet, men sanningen är att det är ett jättebra lag och kan ha något riktigt stort på gång! Ser verkligen fram emot att få följa Nederländerna under detta EM! Klaassen, de Roon, Wijnaldum, Depay, Luuk och Frenkie De Jong,  Van de Beek, Blind. Ja, som sagt! Superintressant trupp och jag blir inte förvånad om dem faktiskt går riktigt långt i detta EM. Ukraina har några namn som jag tycker är intressanta som Zinchenko och Yarmolenko. Men nja, det blir svårt för Ukraina. Dem gjorde det väldigt bra i kvalet, men tycker ettan känns rätt säker! 

8. Skottland – Tjeckien 2 

Ganska så öppen match såhär på förhand. Man ska inte underskatta ett lag som Skottland som säkerligen kommer kriga in i det sista. Men dem saknar en spets för att kunna ställa till det för många av nationerna. Tjeckien gjorde några riktigt dåliga matcher i kvalet, för att sen göra några toppmatcher! Oerhört ojämna i mitt tycke. Hade jag kunnat så hade jag spelat krysset, för det kan sluta hur som helst! Men måste jag välja en vinnare så måste jag gå på Tjeckien. En chans tvåa! 

9. Polen – Slovakien 1 

Polen som kommer med kanske turneringens bästa anfallare i Lewandowski! Polen gjorde ett riktigt bra kval och vann sin grupp. Fast det ska tilläggas att gruppen i sig var inte särskilt svårt motstånd och dem gjorde några platt matcher. Dem är vanligtvis ett väldigt svårspelat lag, släpper inte in mycket mål och spelar väldigt bra försvarsspel.  Sen när man har en spelare där framme i Lewandowski! Är han i toppform, så kan Polen helt klart ta sig till slutspel! Slovakien lyckades ta sig till EM efter en lång omväg, men dem är här! Man saknar både bredd och spets i mina ögon, så jag tror att Slovakien kommer sist i den här gruppen! Polen ska ta detta! Etta! 

10. Spanien – Sverige 2  

Jag hoppas verkligen att Spanien har en dålig dag när de ställs mot Sverige! Truppen är som vid varje mästerskap. Stark och bred! Råder stor klass på truppen och är ett lag som räknar med att gå långt! Dock så kanske jag spelar för mycket med hjärtat här! Jag tror faktiskt att Sverige kan ställa till det för Spanien. Tror Janne och grabbarna har studerat Spanien väldigt väl! Sist lagen ställdes mot varandra så slutade matchen 1-1. Och jag tror på något liknande scenario. Spanien kommer få äga mycket boll och det här vet Sverige. Så räkna med ett tight försvarsspel! När oddset är så pass högt på Sverige, så måste jag köra på tvåan!  (7.75)  Hjärnan säger Spanien, men hjärtat säger Sverige. Spanien har faktiskt haft många matcher under kvalet, där man har krånglat till det alldeles för mycket i både anfall och försvar. Jag hoppas det är en sån dag och att Sverige tar till vara på chanserna! 

Till Tipsduellen

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.