Tipsduellen 22/5

SPELSTOPP: 14:55

SPELBOLAG: Snabbare

50 kronor
1. AIK – Mjällby 1
2. Finland – USA 1
3. Real Madrid – Villareal 1
4. Valladolid – Atl. Madrid 2
5. Kalmar FF – Hammarby 2
6. Sverige – Belarus 1
7. Leicester – Tottenham 1
8. Djurgården – IFK Göteborg 1
9. Kanada – USA 1
10. Atalanta – Milan 1
Till Tipsduellen

Tipsduellen är Sveriges nya poolspel. Här ska du tippa hemmaseger (1) eller bortaseger (2) på tio utvalda matcher. Tipsduellen är det nya tipset utan kryss. Det vill säga att slutar en match oavgjort så blir det vinst oavsett vad du spelat på den matchen. Tipsduellen har även en fast summa på 50 kronor för att delta så alla spelar på samma villkor! För att vinna pengar i Tipsduellen så gäller det att pricka in alla tio rätt. Häng med i vår analys av Sveriges nya poolspel som har en vinstutbetalning på hela 82,5 procent. Är du ensam vinnare är du garanterad en jackpot på minst 1 miljon kronor!

För att kunna delta i Tipsduellen behöver du skapa ett konto på Snabbare.com. Bli medlem här!

⏰ Spelstopp: 15:25

💰 Spiken! – Sverige

💣 Skrällen! – Atalanta

1. AIK – Mjällby 1

Väljer att spika AIK utan att blinka.! AIK går in i matchen och är jättefavoriter med all rätt. Man har inlett säsongen riktigt starkt och har en fin tredje placering i detta nu. Mjällby spelar kanske inte den roligaste fotbollen. Dem är ganska tighta bakåt och har hittills bara gjort fyra mål på deras sju matcher. Man gjorde dessutom en riktigt dålig match mot Häcken senast (1-1)
AIK ska vinna detta och blir veckans spik!

2. Finland – USA 1

Finnarna kommer med en riktigt bra trupp! Samspelta och är med all rätt en av lagen i turneringen som SKA gå långt! USA har många NHL spelare med, men större delen kommer till VM med en riktigt dålig säsong bakom sig. Att möta detta Finland direkt i första matchen blir väldigt tufft för USA.
Finland tar detta!

3. Real Madrid – Villareal 1

Villareal har varit ett riktigt utropstecken den här säsongen, man kommer dessutom inför det här mötet med en 4-0 seger mot Sevilla. Men med tanke på allt som står på spel inför den här matchen så väljer jag att gå på Real Madrid! Vill faktiskt varna för Villareal så här på förhand, men Real ska vinna detta hemma! Real måste gå för det!

4. Valladolid – Atletico Madrid 2

Väljer enkelt att köra på Atlectico! Dem har chansen att ta hem ligan på allvar och är det någon match dem måste vinna så är det just den här! Man har allt i egna händer och möter ett Valladolid som dessutom kommer till den här matchen med tre raka förluster!

5. Kalmar FF – Hammarby 2

Väldigt öppen match på förhand, men valet går till Hammarby. Man hade två raka segrar inför den senaste matchen mot ett formstarkt Djurgården, som slutade 2-2. Man hämtade upp under matchens gång och lyckades få med sig en poäng. Riktigt starkt! Kalmar kommer från en 3-1 förlust mot Malmö FF och större delen av laget så väldigt lojt och fantasilöst ut. Formen och självförtroendet känns betydligt starkare hos Bajen!

6. Sverige – Belarus 1

Vore väl tjänstefel att spela något annat? Sverige har i mina ögon en väldigt intressant trupp inför detta VM. Fått några intressanta namn från NHL, även om det har blivit en hel del ”nej tack”.
Belarus är alltid svårspelade, men Sverige ska vara några nummer större!

7. Leicester – Tottenham 1

Hade jag kunnat, hade jag spelat ett kryss men när man måste spela ett av lagen så väljer jag att gå på Leicester. Man stod upp bra mot Chelsea och Tottenham kommer från en riktigt dålig match mot Aston Villa. (1-2 förlust) Formen får mig att välja Leicester!

8. Djurgården – IFK Göteborg 1

Djurgården har inlett med en strålande säsong! Göteborg har varit en riktig besvikelse med tanke på deras satsning. Har inte alls fått till det med. Endast en seger på sju matcher talar sitt tydliga språk! Till skillnad mot Djurgården som leder allsvenskan och ta fem segrar på sina sju.

9. Kanada – USA 1

Räkna med ett stenhårt möte mellan lagen! Alltid härliga,tuffa matcher när dessa två nationer möts.
Inget av lagen kommer direkt med trupper som vi är vana att se i mästerskap, men jag måste gå på Kanada i den här matchen. Kanada har en betydligt vassare trupp i mina ögon! Ska också bli intressant och se Owen Power i Kanada, som alla höjer till skyarna! Det här är en match som krysset hade varit nära till hands, men Kanada är alltid Kanada och lär hitta ett sätt att vinna matchen på!

10. Atalanta – Milan 1

Jämn match! Tvåan mot trean i Serie A. Atalanta tror jag kommer göra allt i sin makt för att försvara sin andraplats! Väljer faktiskt att gå på Atalanta, då Atalanta är ruskigt starka hemma. Man har i ligan vunnit tre raka matcher och jag har en känsla att det blir en fjärde. Milan är starka i år och har visat att man kan vinna utan Zlatan, men tror att Atalanta blir för svåra.

Till Tipsduellen

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Uppdaterad 20 maj, 2021