Svenska truppen till årets sista landskamper

//Svenska truppen till årets sista landskamper

Svenska truppen till årets sista landskamper

Foto: Bildbyrån

För en stund sedan höll Janne Andersson en presskonferens där han presenterade den svenska trupp som kommer att finnas med vid de två sista landskamperna för året. I truppen återfinns en mängd välkända ansikten, däribland Jakob Johansson som avstått från spel i landslaget i ett års tid på grund av skador. Senast han stod på planen i den gulblå tröjan var vid playoff-mötet med Italien där han gjorde det avgörande målet som tog laget till VM.

Andra återvändande namn i truppen är Filip Helander och Robin Quaison, samtidigt som Emil Forsberg saknas då han ännu rehabiliterar sig efter en skada i mötet med Ryssland.

Här är Sveriges hela trupp mot Turkiet och Ryssland:

Målvakter:
Robin Olsen, Kristoffer Nordfeldt och Karl-Johan Johnsson

Försvarare:
Ludwig Augustinsson, Andreas Granqvist, Filip Helander, Pontus Jansson, Emil Krafth, Mikael Lustig, Victor Nilsson Lindelöf och Martin Olsson

Mittfältare och anfallare:
Jimmy Durmaz, Albin Ekdal, Oscar Hiljemark, Sebastian Larsson, Marcus Rohdén, Gustav Svensson, Kristoffer Olsson, Marcus Berg, Viktor Claesson, John Guidetti, Isaac Kiese Thelin, Jakob Johansson och Robin Quaison

Den första landskampen äger rum den 17 november mot Turkiet på bortaplan. Tre dagar senare, den 20 november intar man Friends Arena i en avgörande kamp mot Ryssland. Poäng är ett måste för Sverige för att inte förlora gruppen och åka ur divisionen.

Sofie Hansson

Av |2018-11-07T12:50:08+00:007 november, 2018|Nations League|0 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng