Expekt

Sportbladet avslöjar den svenska startelvan till mötet med Polen imorgon. Enligt tidningens uppgifter kommer Marcus Berg att petas till förmån för Robin Quaison bredvid Alexander Isak i anfallet.

Imorgon ställs Sverige mot Polen i Sankt Petersburg i en viktig match för Sveriges placering i gruppen inför den stundande åttondelsfinalen.

Nu kommer uppgifter från Sportbladet att Janne Andersson har bestämt sig för vilka elva spelare som startar mot Polen. Enligt tidningen kommer förbundskaptenen att göra en förändring i startelvan där Marcus Berg utgår och Robin Quaison kommer in.

Marcus Berg har startat de två inledande matcherna för Sverige, mot Spanien i premiären och sedermera mot Slovakien senast. Han har blivit utbytt i de båda matcherna till förmån för just Robin Quaison.

Mainz-anfallaren Quaison låg bakom Sveriges mål mot Slovakien när han blev fälld av den slovakiske målvakten innanför straffområdet och fixade fram den straff som Emil Forsberg sedan förvaltade.

När media tidigare har gått ut med uppgifter om hur Sverige startar den efterföljande dagen, så har elvorna stämt till punkt och pricka. Nedan kan du se hur Sverige i sådant fall kommer att formera sig, enligt Sportbladets uppgifter.

Startelvan mot Polen:

Robin Olsen

Mikael Lustig, Victor Nilsson Lindelöf, Marcus Danielson, Ludwig Augustinsson

Sebastian Larsson, Kristoffer Olsson, Albin Ekdal, Emil Forsberg

Robin Quaison, Alexander Isak

Uppdaterad 6 oktober, 2021