Biljetter släppta till EM-kvalet

//Biljetter släppta till EM-kvalet

Biljetter släppta till EM-kvalet

I fredags släpptes biljetterna till Sveriges två första EM-kval matcher på hemmaplan. Dessa kommer att spelas den 9 och 12 oktober på Friends Arena och blir två möten mot Ryssland och Liechtenstein.

Ryssland, som är det första mötet på hemmaplan, tog sig under EM 2012 in i mästerskapet, men åkte ut efter gruppspelet. Under EM 2008 tog man sig dock hela vägen till semifinal, men där blev man sedan utslagna av Spanien, som i sin tur gick och vann hela mästerskapet.

Liechtenstein är ett litet land som inte har så stor erfarenhet i EM. Laget har nämligen aldrig lyckats ta sig in i mästerskapet, men kanske blir detta året som de tar sig hela vägen.

Dessförinnan kommer Sverige att spela en kvalmatch på bortaplan mot Österrike den 8 september. Totalt kommer laget spela 10 matcher under en period på lite mer än ett år, innan det blir klart om man tar sig in i EM eller ej.

Av |2014-05-26T13:18:20+00:0026 maj, 2014|EM-kvalet|0 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng