Biljetterna släppta till Sveriges Nations League-premiär

//Biljetterna släppta till Sveriges Nations League-premiär

Biljetterna släppta till Sveriges Nations League-premiär

Trots att sommarens VM ännu inte är avklarat, så blickar många redan nu fram till hösten då det svenska landslaget kommer att spela en stor mängd landskamper på hemmaplan. Den första utav dessa är Nations League-premiären mot Turkiet på Friends Arena den 10 september. Från och med klockan 9:00 idag finna möjligheten att köpa biljetter till denna match via det Svenska Fotbollsförbundets hemsida.

Mötet mellan Turkiet och Sverige blir det elfte mellan lagen, där det senaste mötet skedde för drygt två år sedan. Då blev det en svensk förlust på bortaplan och om man ser till samtliga matcher mellan lagen har det blivit två svenska vinster, fyra turkiska vinster samt fyra oavgjorda möten. Returmötet i den nya ligan sker sedan på turkisk mark den 17 november.

Av |2018-10-01T10:08:47+00:0030 maj, 2018|Nations League|0 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng