Uppdaterad 6 oktober, 2021

Christian Eriksen ligger kvar på Rigshospitalet i Köpenhamn. Den danska stjärnan ska nu ha skickat en hälsning till sina lagkamrater, det meddelar det danska fotbollförbundet.

Under gårdagens match mellan Danmark och Finland kollapsade storstjärnan Christian Eriksen på planen, precis innan halvtidspaus. Scenerna på Parken i Köpenhamn blev väldigt dramatiska när det danska läkarteamet fick använda sig av hjärt- och lungräddning på Eriksen. Matchen återupptogs efter en längre tids uppehåll, och det med beskedet att Christian Eriksens läge var stabilt och att han var förd till Rigshospitalet.

Under söndagsmorgonen meddelar Danmarks Fotbollförbund att Christian Eriksens läge fortsatt är stabilt. Den danska storstjärnan har skickat en hälsning till lagkamraterna i Danmark men kommer att bli kvar på sjukhus för närmare undersökningar.

Enligt den italienska tidningen La Gazzetta Dello Sport ska Christian Eriksen också ha skickat en hälsning till sina klubbkamrater i Inter, att han mår fint. En hel fotbollsvärld har ställt sig bakom Christian Eriksen och hans familj sedan den tragiska händelsen igår.