Damernas trupp till EM-kvalet presenterad

//Damernas trupp till EM-kvalet presenterad

Damernas trupp till EM-kvalet presenterad

Foto: Wikimedia

Det svenska damlandslaget i futsal kommer i i nÀsta vecka att spela sitt allra första kval till en större turnering, nÀr laget reser till Nordirland för tre viktiga EM-kvalmatcher. HÀrom dagen togs truppen som kommer att spela för Sveriges del ut och den ser ut som följer:

Amanda Olsson, Hilma Lundqvist, Frida Lundblad, Nanna Jansson, Daniela Chamoun, Isabel Aguilar, Nazanin Vaseghpanah, Maria Poli, Linnéa Kogsta, Susan Varli, Diala Elia och Ida Lindqvist

Förutom Nordirland kommer laget Àven att spela mot NederlÀnderna och Belgien under veckan och varje enskild poÀng som laget fÄr med sig tar dem ett steg nÀrmare mÀsterskapet. Endast ett utav de fyra lagen som Àr med vid samlingen tar sig vidare till kvalets andra omgÄng, dÀr tuffare motstÄnd vÀntar. MÀsterskapet i sig spelas i februari 2019.

Sofie Hansson

Av |2018-09-28T11:29:57+00:0013 augusti, 2018|Futsal-EM|0 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att du fortsÀtter att anvÀnda denna sajt sÄ godkÀnner du anvÀndningen av Cookies. Mer info

Vi anvÀnder cookies för att anpassa innehÄllet och annonserna till anvÀndarna, tillhandahÄlla funktioner för sociala medier och analysera vÄr trafik. Vi vidarebefordrar information om din anvÀndning av vÄr webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

StÀng