Damernas trupp till EM-kvalet presenterad

//Damernas trupp till EM-kvalet presenterad

Damernas trupp till EM-kvalet presenterad

Foto: Wikimedia

Det svenska damlandslaget i futsal kommer i i nästa vecka att spela sitt allra första kval till en större turnering, när laget reser till Nordirland för tre viktiga EM-kvalmatcher. Härom dagen togs truppen som kommer att spela för Sveriges del ut och den ser ut som följer:

Amanda Olsson, Hilma Lundqvist, Frida Lundblad, Nanna Jansson, Daniela Chamoun, Isabel Aguilar, Nazanin Vaseghpanah, Maria Poli, Linnéa Kogsta, Susan Varli, Diala Elia och Ida Lindqvist

Förutom Nordirland kommer laget även att spela mot Nederländerna och Belgien under veckan och varje enskild poäng som laget får med sig tar dem ett steg närmare mästerskapet. Endast ett utav de fyra lagen som är med vid samlingen tar sig vidare till kvalets andra omgång, där tuffare motstånd väntar. Mästerskapet i sig spelas i februari 2019.

Sofie Hansson

Av |2018-08-13T10:29:45+00:0013 augusti, 2018|Futsal-EM|0 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng