Bra tempo direkt från båda lagen vilket skapar bra chanser för lagen redan i första matchminuten.

I 23:e matchminuten så lobbar Martin Olsson in en hög boll som Bolat, Turkiska målvakten, enkelt borde ta men tappar den och helt plötsligt blir det en fin chans för Sverige, men bollen rensas undan i sista stund.

Även om Sverige spelar ganska bra så är det Turkiet som haft de bästa chanserna, även om avsluten inte varit så vassa.

Udden saknas för Sverige, chanser skapas med det är avsluten som inte blir så bra. Förhoppningsvis blir det bättre i 2:a halvlek.

I slutsekunderna av halvleken bjuder Robin Olssen på en monsterräddning. Resultatet är 0-0 vid halvtidspaus.

Energifylld start av svenskarna som skapar många bra chanser, ett inlägg från Martin Olsson som nickas strax utanför. Sedan en dubbelchans bara minuten senare. Sverige känns nu heta. En friskpark i bra läge ökar chanserna ytterligare. Men ledningsmålet uteblir. Ett bra långskott av Sebastian Larsson strax över mål.

Efter Granqvist, något onödiga, gula kort i 59:e minuten så får Turkiet ett avbrott som behövdes. Även om Sverige fortsätter att stressa och bryta passningar så skapar nu Turkiet chanser, vilket de inte gjorde innan.

Straff för Sverige i 70:e minuten då Marcus Berg fälls. Granqvist ska lägga straffen. Bolat går åt rätt håll, men Granqvist straff är stenhård vid vänstra stolpen och Sverige leder nu med 1-0.

Sverige spelare lite försiktigare och Turkiet skapar lite mer tryck, samtidigt som de är pressade att kvittera för att försvara sin 2:a plats i gruppen.

Men det blir aldrig riktigt farligt, det blir mest rörigt och Sverige ligger nu 2:a i sin grupp. Vinst mot Ryssland på tisdag och Sverige vinner gruppen.

Domare: Kovacs I. (Rumänien),
Spelplats: Yeni Eskişehir Stadyumu (Eskişehir)