Efter en lite avvaktande första halvlek så blev det engelsk storseger när de körde över Ukraina med hela 4-0.

Knappt hinner matchen starta innan Harry Kane ger ledningen till England. Raheem Sterling lägger en fin passning mellan backarna och fångas upp av Kane. Kane chippar in 1-0 redan i 4:e matchminuten. Tyvärr händer det inte så mycket annat i denna halvlek. Det är några målchanser som var hyfsade, men England tar det säkra före det osäkra och backar snabbt hem med laget till försvar. Ukraina får nästan inga möjligheter att använda sig av deras anfallsvapen, nämligen kontringar.

England tycks vara effektivast i början av halvleken. Denna gången trillar det in både 2 & 3-0 innan 6:e matchminuten i matchens 2:a halvlek. Harry Maguire stod för 2-0 medan Kane sätter 3-0. Båda målgörarna assisterade av Luke Shaw.

Vid en hörna är det sedan dags för 4-0 och då nickas bollen in av Jordan Henderson.

När de väl fick upp farten så gick England ej att stoppa. Här sänds en tydligt signal till semifinalmotståndarna Danmark, England kan göra mål. Lägg där till att de ej släppt in ett enda mål ännu i EM. Denna kombination kommer att göra dem svårslagna.