Expekt

I förra veckan tog Poya Asbaghi ut den trupp som ska möta Montenegro och Italien i EM-kvalet för U21-landslag. Nu har man redan fått göra flera förändringar i truppen innan samlingen.

Under helgen så kom flera återbud för U21-landslaget inför den kommande landslagssamlingen som startar idag. Först så meddelade landslaget att tre nya spelare kallades in under lördagen.

Paulos Abraham, Nils Fröling och målvakten Daniel Strindholm lämnade återbud till samlingen. Det öppnade landslagsdörren för Erik Ring, Dennis Collander och Noel Törnqvist som kallades in av förbundskapten Asbaghi.

Men igår (söndag) så kom nya besked. Dennis Collander tvingades även han att lämna återbud och det även Djurgårdens Hampus Finndell. Det innebar att Poya Asbaghi fick göra ytterligare förändringar i truppen och kallade då in Sebastian Nanasi (Malmö FF) och Adam Carlén (Degerfors IF).

U21-landslaget samlas i Helsingborg idag. Man möter Montenegro den 8 oktober i just Helsingborg innan det är dags för match mot Italien i Monza den 12 oktober.

U21-landslagets trupp till matcherna mot Italien och Montenegro hittar du här.

Förändringarna i U21-landslaget

Daniel Strindholm, Malaga (UT)
Noel Törnqvist, AFC Eskilstuna (IN)

Hampus Finndell, Djurgården (UT)
Adam Carlén, Degerfors (IN)

Paulos Abraham, Groningen (UT)
Sebastian Nanasi, Malmö FF (IN)

Nils Fröling, Kalmar FF (UT)
Erik Ring, AIK (IN)

Uppdaterad 16 september, 2022