Flera vinster för svenska futsallandslagen

//Flera vinster för svenska futsallandslagen

Flera vinster för svenska futsallandslagen

Under påskhelgen så har de två svenska futsal-landslagen haft besök utav andra lag för dubbla träningslandskamper i Örebro. Herrarna hade besök utav Lettland, samtidigt som damerna spelade sina historiska första matcher mot Tjeckien. Det blev en mycket positiv utdelning för de svenska lagen som fick med sig flera vinster.

Herrarna inledde med en 4-3 vinst där laget redan i inledningsminuterna inledde sitt målskytte. Dock kunde Lettland snabbt göra 1-1 och vid halvtidsvila stod det 2-1 till det svenska laget. Även andra halvlek inleddes med mål ifrån bägge håll och med drygt fem minuter kvar kunde Albert Hiseni sätta det avgörande målet.
Även det andra mötet mellan lagen resulterade i en svensk vinst och då efter en ännu målrikare match. De siffror som förra matchen slutade i hade man nått upp till redan efter de första 20 minuterna. Målgörandet fortsatte ytterligare under de sista 20 minuterna där Sverige snabbt utökade sin ledning till 6-3. Lettland kom sedan igen med två egna snabba mål, vilket följdes utav en spännande avslutning som bjöd på ytterligare tre bollar i mål. När slutsignalen ljöd stod det 8-6 till Sverige som därmed tog hem en ytterligare vinst.

Damernas första match någonsin resulterade i ett oavgjort resultat med två mål ifrån bägge håll. Det var Tjeckien som först tog grepp om matchen och innehöll en ledning på 2-0. I den 32:a minuten kom det första svenska målet via Linn Miskulin. Efter det kunde Daniela Chamoun med sju sekunder kvar kvittera till Sveriges fördel.
Chamoun var även involverad i det svenska målgörandet i den andra mötet som slutade 2-1 till Sverige efter ett tjeckiskt självmål i den andra halvleken.

Damernas förbundskapten Mufad Bajraktarevic var mycket nöjd med helgens matcher.
– Det här var ett bra avstamp inför nästa samling där vi kan flytta fram målsättningarna.

Av |2018-10-01T10:10:37+00:003 april, 2018|Futsal|0 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng