Första NL-poängen för Sverige

//Första NL-poängen för Sverige

Första NL-poängen för Sverige

Foto: Bildbyrån

Gårdagens svenska möte med Ryssland slutade mållöst för båda lagen, vilket innebär att Sverige nu fått med sig sin allra första poäng i turneringen. Många hade på förhand väntat sig ett tufft möte och det var precis vad matchen bjöd på. Flera svenska spelare fick till goda lägen för mål, men nådde inte hela vägen in i mål. Likaså var det för Ryssland, som med dryga tio minuter kvar fick ett otroligt läge som Robin Olsen räddade i målet.

– Vi studsar tillbaka lite från senast och ser ut mer som vi ska göra. Vi håller nollan och är rejäla igen, samtidigt som jag tycker vi har lite bättre målchanser än dom sett över 90 minuter. Vi gör en stark match, var Janne Anderssons analys av mötet till Svenskfotboll.se.

Trots den nyvunna poängen ligger laget fortfarande sist i tabellen efter Ryssland på 4 poäng och Turkiet på 3 poäng. På söndag tar Ryssland emot Turkiet, där de båda lagen har möjlighet att dra ifrån ytterligare. Trots detta är Sveriges möjligheter till gruppseger ännu öppna.

Sofie Hansson

Av |2018-10-12T10:51:09+00:0012 oktober, 2018|Nations League|0 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng