Expekt

Tolv angörande matcher väntar i den sista gruppspelsomgången av fotbolls EM 2024. Vi har låtit Expekt-ambassadören Marcus Birro tippa 1X2 på samtliga matcher under de sista dagarna i gruppspelet.

Den sista rundan är för de flesta lagen direkt avgörande för om de lyckas nå EM-slutspel eller inte. Här för vi dessutom se matcher som spelas parallellt i samma grupp, där det ibland gäller att vissa matcher slutar på ett speciellt sätt för att man ska kunna befästa en viss placering i sin grupp.

I ett samarbete med Nya Expekt och EM-fotboll.se har vi låtit journalisten och författaren (Expekt-ambassadören) Marcus Birro tippa varje omgång i gruppspelet, och varje match. Birro har lagt 1X2 i varje fajt, och frågan är om du vill Betta med Birro, eller snarare Betta MOT Birro. Detta gör du hos Nya Expekt, där du kan registrera dig enkelt.

Expekt
  • Upp till 1 500 kronor i matchat gratisspel

  • Om. krav: Utan omsättningskrav

  • Läs mer om regler & villkor

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Så slutar omgång 3, enligt Birro

Kommentarerna kommer från Marcus Birro och finns under vissa matcher, inte alla.

Grupp A

Schweiz-Tyskland
X

Skottland-Ungern
X

Kommentar:
Skottland har mattats lite, här blir det kryss

Grupp B

Kroatien-Italien
X

Kommentar:
Italien har minusstatistik på Kroatien, Italien vinner aldrig. De har haft dem i mästerskap flera gånger, men vinner aldrig. Men ett kryss kan de väl få.

Albanien-Spanien
2

Grupp C

England-Slovenien
1

Danmark-Serbien
X

Grupp D

Frankrike-Polen
1

Nederländerna-Österrike
X

Grupp E

Slovakien-Rumänien
X

Kommentar:
Fyfan vad tråkig. Det är ju kryss, alltså.

Ukraina-Belgien
X

Grupp F

Tjeckien-Turkiet
1

Georgien-Portugal
2

Alla speltips på EM-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.