Bet365

TV4 har länge varit ett hem för den svenska landslagsfotbollen. Nu har kanalen presenterat vilka profiler som vi får se under deras sändningar ifrån damernas fotbolls EM 2022.

Traditionsenlig så kommer de två största TV-husen i Sverige, SVT och TV4, att dela på sändningarna ifrån sommarens stora fotbollsmästerskap. Matcherna har delats upp mellan kanalerna och det är TV4 som får äran att öppna EM-sommaren med de allra första matcherna. Bland annat är det här som du kan följa Sveriges möte med Nederländerna den 9 juli.

Under sändningarna är det rutinerade Frida Nordstrand som kommer att agera programledare i studion, där hon får draghjälp av experterna Lotta Schelin, Vicki Blommé och Marcelo Fernandez. Dessa kommer ge sina syner på turneringen och dagens matcher utifrån sina egna erfarenheter som spelare och tränare.

De välbekanta rösterna från Lasse Granqvist och Lena Sundqvist kommer leda tittarna genom matcherna, där Hanna Marklund och Jonas Eidevall sitter med som expertkommentatorer.

För det rent journalistiska finns krönikören och fotbollsprofilen Olof Lundh på plats i England tillsammans med Ali Reza och Mattias Tjernström, som alla kommer leverera djupdykande intervjuer och andra inslag från mästerskapet.

Utöver sina linjära sändningar kommer samtliga 16 matcher som TV4 har rättigheterna till finnas tillgängliga hos C More. Där kan du se matchen när och var det passar dig som bäst.

TV4:s trupp till EM 2022

Listan kan uppdateras.

Programledare:
Frida Nordstrand

Experter:
Lotta Schelin
Vicki Blommé
Marcelo Fernandez

Kommentatorer:
Lasse Granqvist
Lena Sundqvist

Expertkommentatorer:
Hanna Marklund
Jonas Eidevall

Reportrar:
Olof Lundh
Ali Reza
Mattias Tjernström


Belgien - Nederländerna