Höstens U21-kval tar vid

/, EM-kvalet, U21-EM/Höstens U21-kval tar vid

Höstens U21-kval tar vid

Idag inleds höstens första omgång i kvalet till U21-EM 2019. För de flesta utav lagen är det här resan mot mästerskapet i Italien börjar, medans den för andra var igång redan innan sommaren. Sverige spelar sin första kvalmatch på tisdag och motståndet då blir Cypern. Det cypriotiska landslaget har siktet inställt på ett första deltagande i mästerskapet och laddar inför bortamatchen mot Sverige upp med ett möte mot Malta imorgon, som även de vill göra EM-premiär.

Förutom Sveriges match så möts även Ungern och Malta under tisdagen, samtidigt som Belgien tar emot Turkiet. Utav samtliga lag i gruppen är det Belgien som lyckats bäst i mästerskapet efter Sverige och troligen blir det bland annat dem som Sverige slåss med om topp-placeringen och direktbiljetten till EM.

Under fliken U21 kval kan du se ställningen i tabellen samt läsa mer om kvalet och dess upplägg.

Av |2017-08-31T09:41:53+00:0031 augusti, 2017|EM 2019, EM-kvalet, U21-EM|0 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng